• modetrendhjelm
  • julebanner1

Om Prohorse.dk

Kvalitet til hest og rytter

Prohorse rideudstyr – kvalitet til hest og rytter

ProHorse.dk er en webshop, hvor kvalitet til hest og rytter har højeste prioritet. Vi dyrker selv ridesport, så vi ved, hvad der er vigtigt for dig som rytter, og hvad der er vigtigt for, at din hest trives og præsterer optimalt. Vi ved også, hvor irriterende det er, hvis det udstyr, man skal bruge i det daglige, ikke fungerer. Vi kender samtidig glæden og fornøjelsen ved at have noget godt kvalitetsudstyr i et lækkert design til det daglige arbejde med hesten og til stævner.

Det betyder også, at Prohorse.dk ikke går efter at være den rideudstyrsforretning, der har flest produkter. Vi satser i stedet på, at de produkter, vi forhandler, har en høj kvalitet. Derfor har vi også nøje udvalgt de producenter og leverandører, vi samarbejder med ud fra høje kvalitetsparametre. Vi forhandler ganske enkelt ikke produkter, som vi ikke vil bruge til vores egne heste eller os selv.

Kvalitet du har råd til

Men selvom vi sælger rideudstyr af høj kvalitet, betyder det ikke, at vores priser også ligger helt i top. Vi sælger, med andre ord, kvalitet, du har råd til.

I vores webshop finder du blandt andet: Scharf ridehjelme , ridestøvler , ridebukser , dækkener, ridehandsker, sadelunderlag og meget meget mere...

Sikkerhed i fokus - VG1 godkendte ridehjelme

At rideudstyr har en høj kvalitet betyder også, at sikkerheden er i top. Vi forhandler derfor ikke varer, hvor der er risiko for, at der kan ske noget med hverken med dig eller din hest. Er du på udkig efter en ridehjelm anbefaler vi Scharf ridehjelm.

Ridetøj i lækkert design

Når man bruger sit ridetøj i en stor del af ens fritid, er det vigtigt, at man føler sig godt tilpas i det. Det gør man, hvis det sidder godt, holder kroppen tør om sommeren og varm om vinteren.

Men det er også vigtigt, at tøjet er smart og elegant, så man lige kan smutte forbi dagligvarebutikken og gøre sine indkøb på vej hjem fra stalden eller løbe andre ærinder uden at skulle bekymre sig om, hvordan man ser ud.

Derfor er designet også en af de parametre, vi vælger vores produkter ud fra.

Det gælder også udstyret til hesten. Efter vores mening ser kvalitetsudstyr til hesten rigtigt godt ud. Det gør det kun, hvis det har den rigtige pasform og funktionalitet, men også hvis der er gjort lidt ekstra ud af detaljerne.

Kundeservice i centrum

Hos Prohorse.dk sætter vi pris på vores kunder. Derfor tilbyder vi gratis fragt, hvis du køber for mere end 1000 kroner. På den måde sparer du endnu flere penge, når du køber rideudstyr hos os. Vi sender til hele landet med Post Danmark, GLS eller DSV, så du har dine varer senest 7 dage efter, du har bestilt dem hos os.

Rideudstyr i god kvalitet

For at få en god oplevelse med at handle rideudstyr er det, efter vores mening, vigtigt, at man får varer af høj kvalitet med god sikkerhed og funktionalitet i et lækkert design uden at blive flået.

Men det er også vigtigt, at man får god service og vejledning, der hvor man handler, så man får købt de produkter, der er helt rigtige for en selv og hesten. Vi har mere end 30 års erfaring med heste og rideudstyr, så vi ved, hvad vi snakker om.

Derfor er man mere end velkommen til at kontakte os enten på telefon eller mail, hvis man har spørgsmål til vores produkter.

Vi er klar til at besvare alle henvendelser – og vi garanterer, at det sker med et smil.

Nyt på bloggen

Nye hvide ridebukser til stævnesæsonen?

Klar til stævnesæson i nye ridebukser

17. april 2016

Foråret er kommet, og det er højsæsonen for ridestævner også. Måske skal du afsted for første gang, eller måske trænger du til lidt nyt. Vi

Læs mere
1

Sponsorater

15. april 2016

Sponsorater er en god måde at skabe opmærksomhed og synlighed for vores shop.
Derfor vil Prohorse gerne sponsere præmier, hvis din rideklub afholder stævne.

Læs mere
99114-EQStar-crystal-denim-right-side-back.wm

Spændende nyheder fra Mink Horse i shoppen

27. marts 2016

Nye ridebukser i de fedeste designs, ny farve på MMAir-underlaget og en superlækker lædergrime til en overkommelig pris. Find nyhederne fra Mink Horse i webshoppen.
Mink Horse er

Læs mere