Gratis fragt på alle ordrer!
Handelsbetingelser / Kontakt / Måleskemaer / Om os /Email: info@prohorse.dk

Gratis fragt på alt

Fuld tilfredshed eller pengene igen

Sikker betaling med Quickpay

 • Mattes Spring/kombi gjord i læder  med poly-flex membran. Gjorden er er udført i meget høj kvalitet og med et aftageligt lammeskindsovertræk, der runder sig om gjordens kanter, så sår og trykninger undgås. Gjorden specialdesignes i forhold til dine valg, så du får en gjord der er skræddersyet til dig og din hest.

  Da alle gjordene fra Mattes specialdesignes, kan der forekomme op til 5 ugers leveringstid.

 • Mattes specialgjord designet til mindre heste, som eksemeplvis islænderheste. Gjorden fås i en kort model (Str. 40-70 cm) og en lang model (Str. 90-110 cm).

  Alle Mattes gjorde specialfremstilles i forhold til kundens ønsker. Der kan derfor forekomme op til 5 ugers leveringstid

 • Mattes specialgjord i læder designet til mindre heste, som eksemeplvis islænderheste. Gjorden fås i en kort model (Str. 40-70 cm) og en lang model (Str. 90-110 cm).

  Alle Mattes gjorde specialfremstilles i forhold til kundens ønsker. Der kan derfor forekomme op til 5 ugers leveringstid.

 • Mattes pladegjord med lammeskind. Gjorden fås i en kort model (60 cm-90 cm) og en lang model (110 cm-140 cm). Gjorden fås desuden i 3 typer: Asymmetrisk, halvmåneformet og atletisk. Læs mere om modellerne nedenfor.

  Alle Mattes gjorde specialfremstilles i forhold til kundens ønsker. Der kan derfor forekomme op til 5 ugers leveringstid.

Rideudstyr til hest og rytter

Prohorse.dk er en webshop, hvor kvalitet til hest og rytter har højeste prioritet.

Vi dyrker selv ridesport, så vi ved, hvad der er vigtigt for dig som rytter, og hvad der er vigtigt for, at din hest trives og præsterer optimalt. Vi ved også, hvor irriterende det er, hvis det udstyr, man skal bruge i det daglige, ikke fungerer. Vi kender samtidig glæden og fornøjelsen ved at have noget godt kvalitetsudstyr i et lækkert design til det daglige arbejde med hesten og til stævner.

Det betyder også, at Prohorse.dk ikke går efter at være den rideudstyrsforretning, der har flest produkter. Vi satser i stedet på, at de produkter, vi forhandler, har en høj kvalitet. Derfor har vi også nøje udvalgt de producenter og leverandører, vi samarbejder med ud fra høje kvalitetsparametre. Vi forhandler ganske enkelt ikke produkter, som vi ikke vil bruge til vores egne heste eller os selv.

Kvalitet du har råd til

Men selvom vi sælger rideudstyr
af høj kvalitet, betyder det ikke, at vores priser også ligger helt i top. Vi sælger, med andre ord, kvalitet, du har råd til.

I vores webshop finder du blandt andet: Scharf ridehjelme, ridestøvler, dækkener, ridehandsker, sadelunderlag og meget mere….

Sikkerhed i fokus – VG1 godkendte ridehjelme

At rideudstyr har en høj kvalitet betyder også, at sikkerheden er i top. Vi forhandler derfor ikke varer, hvor der er risiko for, at der kan ske noget med hverken med dig eller din hest. Er du på udkig efter en ridehjelm anbefaler vi Scharf ridehjelm.

Ridetøj i lækkert design

Når man bruger sit ridetøj i en stor del af ens fritid, er det vigtigt, at man føler sig godt tilpas i det. Det gør man, hvis det sidder godt, holder kroppen tør om sommeren og varm om vinteren.

Kundeservice i centrum – gratis fragt

Hos Prohorse.dk sætter vi pris på vores kunder. Derfor tilbyder vi gratis fragt på alle ordrer. På den måde sparer du endnu flere penge, når du køber rideudstyr hos os.

Rideudstyr i god kvalitet

For at få en god oplevelse med at handle rideudstyr er det, efter vores mening, vigtigt, at du får varer af høj kvalitet med god sikkerhed og funktionalitet i et lækkert design uden at blive flået.

Men det er også vigtigt, at man får god service og vejledning, der hvor man handler, så man får købt de produkter, der er helt rigtige for en selv og hesten. Vi har mere end 30 års erfaring med heste og rideudstyr, så vi ved, hvad vi snakker om.

Derfor er du mere end velkommen til at kontakte os enten på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Vi er klar til at besvare alle henvendelser – og vi garanterer, at det sker med et smil.

Top