✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Se udvalget af vinter must haves lige her!

Tilbud

Acavallo Allegoria Trense

1.549.00 kr. 1.317.00 kr.

  • Acavallo Allegoria trense i italiensk lædertrense designet med hestens anatomi i fokus.
  • Latex nakkestykke betrukket med læder, som har en anatomisk udformning som giver frihed ved ørerne.
  • Udstyret med Acavallos selv-justerende næsebånd, hvor kindstykket kan justeres frem og tilbage, således at hestens kindben er frit for trensen.
  • Anatomisk næsebånd.

Acavallo Allegoria trensen har en anatomisk udformning ved nakkestykke og næsebånd. Der er mulighed for at frigøre hestens kindben fra kindstykket på trensen. Denne trense fås i sort og brun, i str. cob og full. Trensen er udstyret med et specielt anatomisk næsebånd, og Acavallo logo i nakken, i henholdsvis orange og hvid. Trensen er tilsvarende i størrelsen, hvorfor det anbefales at vælge samme størrelse som din hest normalt bruger i andre mærker som er størrelsestilsvarende.

Tøjler medfølger ikke.

Vægt 0.4 kg
Farve

Sort, Brun

Størrelse

Cob, Full

Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Top