✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Se udvalget af vinter must haves lige her!

Tilbud

Acavallo Amazzone Trense

1.549.00 kr. 1.317.00 kr.

  • Acavallo amazzone trense i italiensk lædertrense designet med hestens anatomi i fokus.
  • Latex nakkestykke betrukket med læder, som har en anatomisk udformning og en speciel indsats til at fjerne presset fra hestens nakke.
  • Udstyret med Acavallos selv-justerende næsebånd, hvor kindstykket kan justeres frem og tilbage, således at hestens kindben er frit for trensen.
  • Designet med flotte syninger og detaljer, som gør trensen super elegant.

Acavallo Amazzone trensen er en fantastisk trense med anatomisk udformning, som giver hestens nervebaner frihed, samt mulighed for at frigøre hestens kindben fra kindstykket på trensen. Denne trense fås i sort og brun, i str. cob og full. Trensen er udstyret med flotte syninger, og Acavallo logo i nakken, i henholdsvis orange og hvid. Trensen er tilsvarende i størrelsen, hvorfor det anbefales at vælge samme størrelse som din hest normalt bruger i andre mærke som er størrelsestilsvarende.

Tøjler medfølger ikke.

Vægt 0.4 kg
Farve

Sort, Brun

Størrelse

Cob, Full

Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Top