✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Acavallo Arena Alupro stigbøjler Junior Rosegold

1.149.00 kr.

På lager

Acavallo Arena Alupro er en innovativ sikkerhedsbøjle fremstillet i aluminium, polyamid og rustfrit stål. Denne model er juniormodellen, hvor rytteren højst må have en vægt på 80 kg. samt max fodstørrelse str. 36-37. Bøjlen er udstyret med et fleksibelt yderstykke, som åbner i tilfælde af fald/styrt, således at rytterens fod nemt kan komme fri. Læs mere nedenfor.

Acavallo Arena Alupro stigbøjler er et innovativt svar på en sikkerhedsbøjle. Disse letvægts stigbøjler er fremstillet i aluminium, mens yderstykket er produceret i et specielt polyamid materiale. Derudover er fodpladen fremstillet i stærkt rustfrit stål. Yderstykket er designet til at åbne i tilfælde af fald/styrt, således at rytterens fod kan komme fri. Dette gør stigbøjlen super sikker, og velegnet til springning.
Fodpladen er udstyret med rivejerns-effekt som holder foden på plads. Endvidere er bøjlen designet med huller igennem, således at skidt, snavs og småsten nemt falder igennem.

Se test af stigbøjlen her.

Funktioner

  • Unik, belastningsaktiveret låsemekanisme placeret mellem den nedre ende af den ydre arm og fodpladen.

  • Nem og pålidelig “et-klik” genindkobling af stigbøjlens låsemekanisme, når den er udløst.

  • På grund af bøjlens design og konstruktion, der er baseret på fleksible polyamider, giver bøjlen en mindre stiv og meget mere behagelig følelse for rytteren end traditionelle stigbøjler.

  • Den fjedrende fodplade er i stand til effektivt at absorbere pludselige stød, som rytteren kan mærke gennem kroppen når der springes, rides på tur eller lignende. 

  • Bøjlen er designet til at kunne yde en stærk lindring af stød, således at ankler, knæ og hofter skånes mest muligt. Derfor er bøjlen også super effektiv for ryttere, der lider af ortopædiske problemer.

Acavallo Arena stigbøjler kommer i et stort udvalg af farver, således at de nemt kan matches det øvrige udstyr.

Vægt 1.5 kg
Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Top