✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Spar 15% på alt insektbeskyttelse lige nu med koden “insekt15”. Find udvalget her.

Acavallo pladegjord med Gel og PVC

1.249.00 DKK

Ryd

Acavallo pladegjord med Gel og PVC er en innovativ springgjord fremstillet i stærkt TPU materiale, miljøvenligt læder og PVC på indersiden. Læs mere nedenfor.

Acavallo pladegjord med Gel og PVC, er fremstillet i modstandsygtigt TPU materiale og miljøvenligt læder og er udstyret med Acavallos “Gel Padding System”. Dette system mindsker risikioen for gnavesår og frigiver presset på de sensitive organer på hesten, samtidigt med at den sørger for en forhøjet blodcirkulation og ilt til hesten.

Dette gel padding system er udviklet til at lette hestens vejrtrækning, og er designet til at der kan ske luftgennemstrøm, således at varmen frigives, uanset hvor hårdt hesten arbejder.

Gjorden er ligeledes udstyret med en patenteret krog, som fortøj og hjælpetøjler kan sættes fast til.
Den nye patenterede Acavallo® sikkerhedskrog, er designet til at fjerne behovet for yderligere karabinhager, f.eks. på martingalen eller til rem- og spændeelementer på gjorden, som altid indebærer høje risici for at hestens kan få benene igennem og komme til skade, under springning.
Det har aldrig været så nemt at fastgøre hjælpetøjler til gjorden! Du kan nemt indsætte og fjerne remmen fra hjælpetøjlen med en simpel bevægelse, uden at skulle løsne sadlen. Den lille lukningstap er næsten usynlig og placeret ved spidsen af ​​krogen, og sikrer maksimal sikkerhed ved at forhindre, at martingal remmen frigøres ved et uheld.

Denne gjord er designet med PVC på indersiden af gjorden, som yder en høj svedabsorbering. Perfekt til de varme dage!

Vægt 1.2 kg
Størrelse

115, 120, 125, 130, 135, 140

Farve

Brun, Sort

Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Top