✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Se udvalget af vinter must haves lige her!

Acavallo Primavera Trense

1.575.00 kr.

  • Fremstillet i blødt læder.
  • Nakkestykke i latex betrukket med læder, som har en anatomisk udformning der giver frihed ved ører, og er behageligt for hestens nakke.
  • Justerbart næsebånd og kindstykke som kan justeres frem og tilbage, så hestens kindben er frit.

Acavallo Primavera trensen er en italiensk trense i blødt læder. Nakkestykket er fremstillet i latex som er betrukket med læder, og har en anatomisk udformning som giver plads til ører, og virker komfortabelt for hestens nakke. Næsebåndet er justerbart, og kindstykket kan justeret frem og tilbage således at dette kan placeres fri fra hestens kindben.
Trensen har et bredt justerbart næsebånd, samt næserem. Denne trense er en god go-to trense til hverdag såvel som stævnetrense, og kan både benyttes til spring og dressur.

Vægt 0.4 kg
Farve

Sort, Brun

Størrelse

Cob, Full

Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Top