✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Efteråret er her! Se alle vores varer til de koldere temperaturer her!

Acavallo Wither Free Hexa Gel Pad med Memoryskum

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Acavallo Acavallo Wither Free Hexagonal Gel Pad med Memoryskum, er en kombination af gel og memoryskum, som tilsammen giver den ultimative trykabsorbering og skridsikkerhed. Dette pad er designet med ekstra plads til manken. Læs mere nedenfor.

Acavallo Wither Free Hexagonal Gel Pad med Memoryskum er designet til at give plads til manken.
Paddet er et skridsikkert og trykabsorberende gel pad med memoryskum. Denne kombination sikrer komfort for hesten, idet paddet letter presset på hestens ryg.
Paddet er designet emd en ergonomisk form, som passer perfekt med sadlen. Paddet er endvidere ideelt til ryttere som rider med en speciallavet sadel til deres hest, som ønsker at opleve fordelen ved en ekstra nær kontakt.

Fås i sort og brun med sort gel, i onesize.

Acavallo® Gel funktioner:

  • Trykabsorberende
  • Stabiliserer sadlen
  • Letter pres på ryggen
  • Nær kontakt til sadlen
  • Ændrer ikke på sadlens balance
  • Letvægt
  • Ingen giftstoffer
Vægt 0.8 kg
Farve

Sort, Brun

Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Top