Hjem » Flotte og funktionelle ridebukser til plus-piger

Flotte og funktionelle ridebukser til plus-piger

Gitte oktober 25, 2015 Ingen kommentarer
S

Selvom man ikke er en størrelse 36, så er der alligevel mulighed for at få velsiddende og smarte ridebukser. Minkhorse har udviklet to modeller, der er særligt velegnede til plus-piger.

Nogle gange kan man få det indtryk, at det ikke er tilladt at ride, hvis man er større end størrelse 46.

Er det meningen, at man skal finde sig i slatne ridebukser i tvivlsom kvalitet, der sidder dårligt og gnaver de forkerte steder?

Er man ligeglad med farve og design, fordi man ikke kan skrue sig ned i størrelse small?

Svaret er nej, og derfor har Mink Horse udviklet to modeller, der er specielt designet til at sidde godt de helt rigtige steder.

Her er der ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller design. Den ene model er med full-skin og den anden med silicone Power Grip Mink Horse EQ Bell Ridebukser

Slankende design

Modellen All Ride Jeans Style, der fås op til størrelse 52, har full-skin clarino-bag. Det er en meget behagelig ridebuks, fordi den er udført i et mikrovævet fire-vejs stretch-materiale, som giver sig i alle retninger og dermed sidder tæt – uden at stramme.

Pasformen er designet således, at den har slankende snit på bagdel og lår. Strategisk placerede sølv-sømme giver et optisk slankere udseende på bagdel og lår. Og så er bukserne sorte – og sort slanker.

Ved knæene er der en ekstra bred skindbesætning, så man undgår at sømmene kommer til at gnave ind i huden. Benene, der er ekstra lange, har en diskret sock-bottom som afslutning, så bukserne sidder tæt ved anklen.

Der er et smart logo på baglommen og små, lækre sølvdetaljer på bæltestropperne

Moderne ridebukser op til str. 52

Nu er det slut med kun at kunne få ridebukser i kedelig bomuld i de større størrelser. Modellen Equestrian Bell, der er en jodphur-ridebuks op til størrelse 52, fra Mink Horse er for det første i det meget behagelige og fleksible polyviscose og spandex, der sidder supergodt.

Samtidig har de det moderne silicone PowerGrip i sædet og på inderlår og knæ i Stars&Stripes-mønster. I sædet er PowerGripen stjerneformet og på inderlårene og knæene er det striber.

Bukserne har en praktisk lynlås forneden på buksebenet og aftagelige stropper indvendigt til støvleelastik.

De fås også i en model uden lynlås i benet, hvor man nemt kan afkorte længden.

Og igen er de i slankende sort.

 

Mink Horse EQ Bell Ridebukser

Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.