Hjem » Gør din hest stævneklar med disse 5 nemme steps!

Gør din hest stævneklar med disse 5 nemme steps!

Rasmine Laguna Kristensen august 17, 2021 Ingen kommentarer

Kan man ikke vinde, kan man skinne! Dette motto lever vi efter hos ProHorse! Vi har derfor lavet en nem guide til, hvordan du kan gøre din hest stævneklar, via disse 5 steps, så din hest altid ser flot og velsoigneret ud på stævnepladsen. Hvad end du ønsker en flot og skinnende hest, til rideturen i dagligdagen, eller du skal have din hest med ud til stævne, er denne rutine helt sikkert noget som er værd at prøve af. Vi anbefaler at du bruger produkterne, som er oplistet nederst på siden. 

Sådan gør du:

Step 1: Du starter med at bruge Borstiq Farm hovrenseren. Først benytter du hovjernet i enden af skaftet, til at få det værste skidt, sten mv. ud af hovene. Derefter bruger du børsten i den anden ende af skaftet, til at fjerne det værste snavs og støv som er tilbage.

Step 2: Skyl hesten med vand og brug Nathalie Horse Care Digby Shampoo til at vaske hestens pels, hale og hove grundigt. Det er en god ide, at benytte en svamp til at få gnubbet alt skidtet ud af pelsen. Skyl shampoo’en grundigt ud af hestens pels, hale og hove.

Step 3: Når hesten er først er vasket, fordeler du Nathalie Horse Care Mane’N’Tale Gel i den våde/fugtige hale og man. Denne gør det nemmere at rede hale og man ud, og giver en smuk glans. Derefter reder du disse forsigtigt igennem med Borstiq Farm halebørsten.

Step 4: Når hesten først er blevet tør, er det tid til at strigle. Du starter med Borstiq Farm Taljebørste PP, som har stive hår. Derefter benytter du den bløde Borstiq Farm Taljebørste Hestehår, som har bløde børstehår, som efterlader hesten med en smuk og blank pels.

Step 5: Så er det tid til at give hesten en gang glans! Prikken over i’et er at påføre Nathalie Horse Care Showshine Spray over kroppen. Undgå at spraye produktet på hvor udstyr skal ligge, eller for tæt ved manken, da rytterens fingre kan risikere at glide hvis der kommer for meget produkt i nærheden af tøjlen. Påfør derefter Nathalie Horse Care Hovolie til hestens hove, som styrker hovene, og giver en smuk glans.

Se videoguiden nedenfor, for at se de forskellige steps blive gennemgået:

https://www.instagram.com/tv/B-WpAUQh29x/?utm_medium=copy_link

Vi anbefaler at benytte disse produkter fra Nathalie Horse Care og Borstiq Farm, som kan købes i et samlet sæt hos os her:
Borstiq Farm halebørste
Borstiq Farm Taljebørste PP,
Borstiq Farm Taljebørste hestehår,
Borstiq Farm hovrenser m/ kraftige børster,
Nathalie Horse Care Digby Shampoo,
Nathalie Horse Care Mane’N’Tale Gel,
Nathalie Horse Care Hovolie,
Nathalie Horse Care Show Shine Spray.

Rasmine Laguna Kristensen

Web Site

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.