Hjem » Heste-piger ønsker sig rideudstyr i julegave

Heste-piger ønsker sig rideudstyr i julegave

Gitte december 5, 2015 Ingen kommentarer
G

Glem alt om ting til hjemmet, smykker, makeup eller tøj. Hestepiger ønsker sig udstyr til rytter og hest i julegave.

Det kan være svært for ellers velmenende familiemedlemmer at forstå, at hestepiger ikke ønsker sig gængse julegaver fra Kop & Kande, Matas, Smykkekæden eller H&M.

Men det er sådan med hestepiger, at de bruger alle deres penge, al deres energi og al deres tid på deres hest – og derfor er det vigtigt for dem, at rideudstyret er i orden når de skal ud på ridenbanen.

horse-1036123_1920

Så gør det knap så meget, at blusen til skolebrug eller arbejde er lidt fnulleret, at makeuppen har overskredet holdbarhedsdatoen, eller at servicen i hjemmet ikke helt matcher.

For det første handler det om at blive færdig med arbejde eller skole og komme i stalden, hvor hestene og rideveninderne er ligeglade med, om makeuppen er perfekt. I stalden går tiden, og klokken bliver altid så mange, at aftensmaden bliver købt og fortæret i farten – nogle gange på staldgangen – og så gør det ikke noget, at tallerkenerne derhjemme ikke matcher.

Gå aldrig ned på rideudstyr

Hvad der derimod er vigtigt for en hestepige er, at rideudstyret er i orden. Hjelmen skal være den nyeste model, en VG01-godkendt model, med swarowski-sten, lak, læder eller andre detaljer. Mange hestepiger er glade for de nye modeller fra Scharf.

Tøjet skal være funktionelt. For eksempel vil en ridepige gerne have en svedtransporterende undertrøje, der holder hende tør i de mange, kolde timer i stalden efter rideturen, hvor hesten skal passes og plejes.

Mink Horse har blandt andet en Zip Polo Shirt med lynlås i et behageligt funktionsmateriale med cool-tec ,som holder kroppen tør.

Over poloen er en lækker ridebluse, som den bløde og varme merino-uld sweater fra Nathalie Fashion, den perfekte løsning til de kolde vinterdage.

U-Neck blue_1-p

Ridebukserne er noget af rytterens vigtigste udstyr. De skal sidde perfekt, og så gør det ikke noget, at der er gjort noget ud af designet. Vil du se en glad hestepige juleaften, så vil Mink Horses ridebukser være den perfekte gave. De er designet til at sidde perfekt på rytteren, og de fås med mange flotte grip-mønstre – blandt andet den nye ”leaves”-model, hvor grippen er strøet ud over sædet i form af en masse små blade.

leaves

Nathalie Fashion har ridebukser i absolut topkvalitet, og eftersom ryttere bruger alle deres penge på hesten, kan det være svært for dem at få råd til luksusbukser – og derfor vil et par Nathalie Fashion-ridebukser gøre enhver ridepige overlykkelig.

Rigoletto Navy_2-p

Fodtøjet er meget vigtigt for en rytter. De går mange skridt i stalden, og derfor er det vigtigt, at de har noget godt på fødderne.

SZ-pair-ontop-zip-closed

Mink Horse har flere forskellige modeller korte ridestøvler og lækre, lange støvler. Alle i ægte læder og med gode såler.

Hesten frem for alt

Vigtigst af alt er dog hestens udstyr. For selvom rytteren gerne selv vil være praktisk og pænt klædt på, så er det intet imod, hvad de ønsker sig til deres hest.

Her skal der ikke gås på kompromis med noget. Derfor kunne et sadelunderlag MMAir fra Mink Horse være den helt perfekte gave: stødabsorberende og trykfordelene pad i sadellejet, fugttransporterende underside og udluftning i toppen, formskåret facon – og i fire flotte farver med matchende pipes. Et underlag alle hestepiger vil elske.

underlag alle

Eller Mink Horses skridt- og sveddækkener i det lækre vaffelvævede uld-termo-akryl-materiale, der har en helt enormt god fugttransporterende evne.

9988-Xth-Ex-Sheet-rider

Hvis der er noget, hestepiger elsker, så er det at passe og pleje deres hest. Det kan ikke gøres bedre end med plejeprodukterne fra Nathalie Horsecare.

Digby Shampoo2-p

Ikke alene er produkterne ideelle til både den daglige pleje, men også hvis hesten har småsår og skrammer. Mange af produkterne har en høj andel af økologiske ingredienser, og shampooen Digby er desuden svanemærket.

Når rytteren vil give hesten det sidste touch, så har Nathalie-serien også flere show shines – blandt andet en hel ny med perlemor, der nok skal få lyset frem i enhver hestepiges øjne.

Vil du derfor se en glad hestepige juleaften, når der skal pakkes gaver ud, så sørg for, at der er rideudstyr i pakken.

Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.