Hjem » Klædt på som en prinsesse med Nathalie Fashion

Klædt på som en prinsesse med Nathalie Fashion

Gitte oktober 24, 2015 Ingen kommentarer
M

Med bluser og ridebukser fra Nathalie Fashion kan man blive klædt på som en vaskeægte prinsesse til hest.

Nathalie Fashion er et unikt, dansk brand med lækert ridetøj,  der er udviklet af CJ Proline i samarbejde med Prinsesse Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein.

Prinsesse Nathalie er ikke bare en vaskeægte prinsesse som datter af H.H. Prins Richard af Sayn-Wittgenstein-Berleburg og H.K.H. Prinsesse Benedikte af Danmark.

Prinsesse Nathalie er også en af verdens bedstedressurryttere.

Hun har i flere år tilhørt den danske dressur-elite, og i 2008 var hun og hesten Digby på det danske hold, der vandt bronze ved OL. I 2012 var hun igen på OL-holdet, og her fik hun med sin trofaste makker Digby en fjerdeplads sammen med Anne van Olst og Anna Kasprzak.

1

Det er også blevet til en bronzemedalje ved europamesterskaberne for hold i 2001, og tre gange er prinsessen blevet danmarksmester. Èn gang med Digby, en gang med Rigoletto og en gang med hesten Fantast S.

Prinsessen træner og bor på Berleburg Slot i byen Bad Berleburg nær Dortmund i delstaten Nordrhein-Westfalen i Tyskland.

Hun er gift og har to børn: en dreng og en pige.

Smukt og Elegant

Ligesom prinsessen både er en vaskeægte prinsesse og en dygtig dressurrytter, så er prinsessens tøjkollektion både flot og elegant – men også yderst funktionel.

Rigoletto brown demin with lavender_2-p

Designet er i en klasse for sig med mange lækre detaljer såsom broderier og stenbesætninger, men stoffet, som ridebukserne eksempelvis er udarbejdet i, er lavet i en Innovativ tekstilteknologi fra Swiis Schoeller®. Det betyder, at ridebukserne hverken falmer eller mister faconen, og det har samtidig den egenskab, at bukserne er smudsafvisende. Det er især en stor fordel for de hvide ridebukser.

Ridebukserne fås i de klassiske farver, men også som jeansridebukser i både brun, sort og blå denim.

Alle ridebukser i kollektionen har full-skin af Clarino® og kan maskinvaskes med almindeligt vaskemiddel med vrangen ud.

Kvalitet og funktionalitet

Strikbluserne fra Nathalie Fashion gør sig ikke alene godt sammen med ridebukserne, for med deres elegante look kan de sagtens bruges udenfor stalden også. Med Nathalie-kollektionen er barren for ridetøj hævet.

V-Neck lavender_4-p

Ridetrøjerne er fremstillet i 100 procent merino-uld, så der er både bløde at have på, men også varme.

Bluserne findes både med V-hals og rund, som cardigan og med 3/4-dele ærmer.

Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.