Hjem » Klar til stævnesæson i nye ridebukser

Klar til stævnesæson i nye ridebukser

Gitte april 17, 2016 Ingen kommentarer
F

Foråret er kommet, og det er højsæsonen for ridestævner også. Måske skal du afsted for første gang, eller måske trænger du til lidt nyt. Vi har ridebukserne.

Nu er foråret kommet, og der er mange forårs- og sommerridestævner på programmet rundt omkring.

Er du klar?

Mangler du ridebukser, så har vi i år en spændende nyhed fra Mink Horse; nemlig de hvide ridebukser ”Equestrian Leaves” med grip. Udover at være i et funktionelt firevejs-stretch materiale, der er yderst behageligt at have på, så har bukserne en speciel feature.

De har en brushed bagside – derfor er de ikke er gennemsigtige!

Ridebukserne har høj, formskåret linning, hvilket betyder, at de sidder helt tæt på bagpå uden at ”gabe”.

For det eksklusive præg har bukserne pipe i læderlook ned langs benene og henover lænden foruden sølvlynlåse på baglommerne.

Nye, hvide ridebukser med grip - der ikke er gennemsigtige!

Nye, hvide ridebukser med grip – der ikke er gennemsigtige!

Hold de hvide bukser hvide

Nogle ryttere har aldrig problemer med at holde deres hvide ridebukser rene, mens andre har en tendens til at se meget beskidte ud i det øjeblik, de trækker i stævnedresset.

Til sidstnævnte er der hjælp at hente. De hvide ridebukser ”Digby Gold” og ”Digby Exclusive” fra Nathalie Fashion er lavet i Nano Swiss Scholler-materiale. Det betyder, at bukserne er smudsafvisende og holder samtidig faconen. Du vil ikke opleve, at bukserne får små ”luftlommer”, fordi stoffet bliver slapt.

Bukserne har mange flotte lækre detaljer. ”Exclusive”-modellen har hvidt, broderet Nathalie-logo på knæ og lomme med Swarovski-krystaller, mens ”Gold”-modellen har logo broderet i guld på lomme og knæ. Bukserne har full-seat clarino skind.

Med et par hvide ridebukser fra Nathalie Fashion har du stævnebukser i mange år.

Hvide ridebukser i luksuskvalitet fra Nathalie Fashion

 

Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.