Hjem » Nathalie ridebukser – julegaven der holder

Nathalie ridebukser – julegaven der holder

Gitte november 18, 2017 Ingen kommentarer
K

Kvaliteten af Nathalie ridebukserne er så høj, at du med sådan et par har ridebukser i lang tid. Desuden udmærker bukserne sig ved pasform og design. Nathalie ridebukser er dermed en julegave, der holder – på flere måder.

Undgå julegaver, der går i stykker efter kort tids brug. Julegaver, der falmer, går ud af facon eller på anden måde går i stykker.

Det er så ærgerligt at give eller få en gave, der bare ikke holder.

Nathalie ridebukserne er af den allerhøjeste kvalitet. De er derfor heller ikke de billigste, men du undgår ærgrelsen ved, at de går ud af facon, mister farven eller får de små ”bobler” i stoffet, hvor de mister elasticiteten.

Se ridebukserne fra Nathalie her

Et stærkt materiale

Nathalie ridebukserne er lavet i materialet Schwiss Schoeller – den samme producent som står bag blandt andet Peak Performance og The North Face.

Det er en innovativ tekstilteknologi, der betyder, at du kan vaske og vaske dine ridebukser, uden de falmer eller mister faconen.

Du kommer heller ikke til opleve de små bobler, der ellers kan forekomme på ridebukser, når stoffet mister sin elasticitet.

Pasformen i Nathalie ridebukserne er i ligeså klasse som det materiale, de er lavet i.

Du vil ikke opleve, at de hverken glider ned eller gaber bagpå. De er simpelthen designet til at blive brugt i en sadel.

Mange fantastiske features

Alle bukserne er med kunstskindet Clarino. Det er en kæmpe fordel, for det betyder, at de kan vaskes med almindeligt vaskepulver ved tredive grader. Samtidig risikerer du ikke, at skindet bliver stift og krakelerer, hvilket ægte skind kan have en tendens til.

Alle Nathalie-bukserne har sock-bottom. Det vil sige, at buksebenet er afsluttet med en elastisk sok, der slutter tæt om ankelen.

Dermed er det slut med velcro, der går løs og gnaver mod huden, eller bukseben, der glider op af benet.

Smukke detaljer

Designet på Nathalie ridebukserne er noget helt for sig. På ridebukserne i fløjl er der for eksempel flotte læderdetaljer ved lommerne, mens der på alle modeller, uanset stof, er en lille prinsessekrone lige over knæet.

Ved baglommen finder du en fin, lille glimtende knap. Jo, der er styr på looket.

Flere af modellerne fås desuden med kontraststikninger. En meget effektfuld detalje, der giver dine bukser et virkeligt eksklusivt look.

Der er ingen hestepige, der ikke vil blive mere end glad for at finde et par Nathalie ridebukser under juletræet – og glæden vil vare ved  længe.

Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.