Hjem » Nyhed – velsiddende ridebukser med grip i smukt blad-mønster

Nyhed – velsiddende ridebukser med grip i smukt blad-mønster

Gitte november 22, 2015 Ingen kommentarer
M

Mink Horse introducerer en ny ridebukse-model ”Leaves” med powergrip i smukt blad-mønster. En model der tager konceptet ridebukser til nye højder.

Med Mink Horses nye model Leaves er det slut med kedelige ridebukser med kedeligt grip-mønster. På den nye model er små, fine blade strøet ud over hele sædet og indersiden af benet og danner et smukt mønster.

Silikonen, som grippen er udført i, er High Density (HD). Det vil sige, at grippen har en høj tæthed og dermed er meget holdbart.

leaves

Udover det meget smukke Leaves-mønster, så har bukserne flere lækre detaljer: kontrastsyninger og diskrete sølvpipings ned langs sidesømmene og henover lænden foruden sølvlynlåse på begge baglommer.

Leaves kan virkeligt noget ud over det sædvanlige, hvad angår design og detaljer.

Slut med dårlig pasform

Hvilken rytter kender ikke til irritationen over ridebukser, der sidder så dårligt, at de irriterer under ridning.

Måske glider de ned bagpå og generer henover lænden – og efterlader et bart stykke, som ikke er spor behageligt i de kolde måneder.

Den irritation får man ikke med ridebukser fra Mink Horse. De er udført i et mikrovævet fire-vejs stretchmateriale, der gør bukser enormt behagelige at have på, samtidig med at de er yderst velsiddende.

Buksernes formskårede linning, hvor taljen er forhøjet bagtil, er yderligere med til at gøre pasformen helt perfekt.

Buksebenene er afsluttet med en praktisk og komfortabel lycra-manchet, så buksebenet slutter helt tæt om benet. Så her er det slut med velcro-lukninger, der går op eller sidder og gnaver.

Til både små og store

Bukserne fås til både stor og små. Modellen Leaves fås fra størrelse 8 år til str. 52.

Bukserne kan vaskes ved 30 grader og hænges op til tørring.

Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.