Hjem » Spændende nyheder fra Mink Horse i shoppen

Spændende nyheder fra Mink Horse i shoppen

Gitte marts 27, 2016 Ingen kommentarer
N

Nye ridebukser i de fedeste designs, ny farve på MMAir-underlaget og en superlækker lædergrime til en overkommelig pris. Find nyhederne fra Mink Horse i webshoppen.

Mink Horse er kommet med to nye superfede ridebukser med grip. Den ene nyhed er modellen Equestrian Star ”Stars & Stripes”, der nu fås i de flotteste farver. En i denim og en i antracitgrå.

Denim-modellen, der er en fed stonewash, har Stars & Stripes grip-mønster, logo-broderi på baglommen og krystal-dekoraktion henover lænden. Der er desuden en bred pipe ned langs benet.
Som noget nyt findes Equestrian Star ”Stars & Stripes” også en flot antracitgrå, der matcher det antracitgrå MMAir underlag perfekt.

Equestrian Star-bukserne har “sock buttom”. Det vil sige en elastisk lycramanchet ved anklen, der gør, at bukserne sidder helt tæt. De er lavet i et funktionelt, firevejs stretch-materiale, der gør dem meget behagelige at have på og særdeles velsiddende. Modellen har også den særligt høje talje bagtil, så bukserne ikke glæder ned over lænden, når man sidder i sadlen.

99114-EQStar-crystal-denim-right-side-back.wm

Køb bukserne her >

Østens mystik

Hvis man gerne vil have et par ridebukser ud over det sædvanlige, så er den nye Oriental-model et oplagt valg.
Grip-mønstret på bukserne er inspireret af orientalske kvinders hennaudsmykning på hænderne.
Bukserne har også den orientalske rose i krystaller på lænden foruden en lysegrå pipe i ruskind langs lommer og hen over lænden samt stikninger i kontrastfarve.

99116-EQOriental-side-right.wm

Køb bukserne her >

Læderkvalitet i top – prisen i bund

En lækker lædergrime i topkvalitetslæder behøver ikke koste en formue. Det er den nye lædergrime fra Mink Horse et eksempel på.
Her får du en grime i blødt kvalitetslæder, med afrundede spænder og ekstra blød foring under nakkestykke og næserem.
Nakkestykket kan justeres i begge sider, så grimen kan tilpasses perfekt.

99117-Halter-black-messing-II-1.wm

Køb grimen her >

MMAir underlag i grøn

MMAir sadelunderlaget, med indbygget trykfordelene og stødabsorberende pad, fås nu i den flotteste, grønne farve – og der findes en matchende hut dertil. Underlaget har gråt kantebånd og sølvpipes. Det fås i combi-, spring- og dressurmodel i 16″ og 17″.

99115-MmAir-dark-green-D--earnet.wm

Køb underlaget her >

Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.