Hjem » Vi introducerer… unikt nyt mærke indenfor rideudstyr

Vi introducerer… unikt nyt mærke indenfor rideudstyr

Gitte oktober 12, 2015 Ingen kommentarer
M

Med innovativt og elegant udstyr til hest og rytter har Mink Horse skabt et nyt mærke i hesteverdenen, der bliver lagt mærke til.

Fede, nyudviklede bandageunderlag med memoryfoam og nylonforstærket bund, der gør, at de samtidig fungerer som klokker. Dertil kvalitetsbandager med fedt logo.

Se bandager og bandageunderlag her>

9993-Mm-Bandage-Pads-bandage-elastic-II-1

Elegante underlag med memoryfoam i sadellejet, der giver effekten af en sadelpad – men uden bøvlet med at få pad’en til at ligge ordentligt under sadlen.

Se saddelunderlag her>

9995-MmAir-Saddle-Pad-antr-under-sadel

Ridebukser, der er faconsyede og giver sig i alle fire retninger, så de er behagelige at have på, samtidig med at de sidder perfekt.Det er funktionalitet og design, når det er allerbedst, og når det går op i en højere enhed – og det er nøgleordene for produkterne fra Mink Horse.

Se ridebukserne her>

9997-All-Ride-side

 

Jeg rider…

Med ordene Ego Equitare (Latin for ”Jeg rider”) i logoet er stilen for Mink Horse lagt. Her finder du udstyr, der er skabt til at blive brugt. Funktionaliteten er i højsædet for alle produkterne – men med mange lækre detaljer og det ekstra touch, der gør udstyret til noget særligt, er der ikke gået på kompromis med designet. Se bare på Mink Horses lange ridestøvler. De er anvendelige til samtlige grene indenfor ridesporten – men der er også tænkt på looket med den høje, udvendige dressurbue og det indvendige skindfoer i en lækker dybrød farve. Kvaliteten er der heller ikke gået på kompromis med. Støvlen er udført i blødt, ægte læder og har en skridsikker gummisål.

Se ridestøvlerne her>

TB-pair-open

Fra hestefolk til hestefolk

Mink Horse er grundlagt i Holbæk af Susan Gylling Andersen, der har en fortid med avl af væddeløbsheste, og som selv er rytter. Det er afgørende, at det er folk, der ved, hvad de har med at gøre, som udvikler udstyr til hestesporten. For kun folk, der har prøvet på egen krop, hvad det vil sige at være bidt af hestesporten ved, hvilke ting, der fungerer, og hvilke der ikke fungerer. Den viden og erfaring har Susan Gylling Andersen puttet ind i hvert enkelt produkt, der er gennemtænkt ned til mindste detalje – til glæde for alle ryttere og heste.

Du finder hele kollektionen fra Minkhorse i vores webshop

Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.