Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

CreditCardLogos

Januarudsalget er igang! Find alle tilbuddene her.

A Equipment

A Equipt er et dansk kvalitetsmærke med alle de essentielle produkter, man behøver som rytter. Når A Equipt laver udstyr har kvalitet og funktionalitet altid højeste prioritet. Det er afgørende at give hesten de bedste forudsætninger for, at yde sit bedste, og dette opnås blandt andet ved at benytte det rette udstyr, som har den korrekte indvirkning på hesten og som ligeledes holder i mange år. A Equipt er særligt kendt for sine trenser, i blødt portugisisk læder, med fine stilrene detaljer. Derudover producerer mærket også stilfuldt ridetøj til den kvalitetsbevidste rytter. Ridetøjet fås blandt andet i materialer som uld, cashmere og bæredygtigt bambus. Endvidere er tøjet designet til ikke blot at kunne benyttes i stalden, men også at passe ind i din hverdags garderobe. Det er vigtigt at være opmærksom på funktionalitet og materialer, da tøjet skal være behageligt at ride i. Har du spørgsmål til vores udvalg af A Equipt rideudstyr, er du velkommen til at kontakte os.

Viser 1–16 af 37 resultater

 • Elegant 3-punkts fortøj i blødt portugisisk læder, som matcher Agenda serien.

  Tilbud
  Vælg muligheder
 • A Equipt pladegjord med lammeskind i engelsk kalvelæder. Udstyret emd aftageligt lammeskind.

  Vælg muligheder
 • Elegant 3-punkts fortøj i blødt portugisisk læder, som matcher Agenda serien.

  Vælg muligheder
 • A Equipt pladegjord, i lækkert blødt læder. Udstyret med karabinhage og ring til at fastgøre fortøj nemt og sikkert, samt elastiske gjordstropper.

  Vælg muligheder
 • Hannoveransk næsebånd i blød portugisisk læder, med flotte syede detaljer, som matcher Olympic trensen. Fås i brun og sort.

  Vælg muligheder
 • Hannoveransk næsebånd i blød portugisisk læder, med flotte syede detaljer, som matcher Agenda trensen. Fås i brun og sort.

  Vælg muligheder
 • Luksus polo med tone-i-tone logo på brystet. Produceret i åndbart og svedtransporterende materiale, som er perfekt til rideture på de varme dage.

  Vælg muligheder
 • A Equipt springgjord i blødt engelsk kalvelæder, med hvide syninger og lammeskind. Fås i sort og brun.

  Tilbud
  Vælg muligheder
 • A Equipt Savara sweater af 100% cashmere. Fra A Equipts “The Natural Collection”.

  Vælg muligheder
 • A Equipt Box jakke i let materiale og 2-vejs lynlås. Fra A Equipt’s “The Natural Collection”

  Tilbud
  Vælg muligheder
 • Sort sweater med lynlås, ultra blød og komfortabel.

  Vælg muligheder
 • Komfortabel striktrøje I stilrent design, I en kombination af materialerne cashmere og uld. Fra A Equipts “Natural Collection”.

  Vælg muligheder
 • A Equipt Banza strik, I en kombination af materialerne cashmere og bambus. Fra A Equipts “Natural Collection”.

  Vælg muligheder
 • Ultra blød cashmere trøje i farven navy med unikke detaljer på ærmerne.

  Tilbud
  Vælg muligheder
 • Flotte canvastøjler der passer til Olympic Serien.

  Estimeret leveringstid under nuværende Covid-19 omstændigheder, er 4-6 hverdage

  Vælg muligheder
 • Luksus fortøj i Portugisisk læder. Udstyret med justerbar martingal. Fortøjet er designet med flotte hvide syninger, og kan justeres ind og ud efter ønske.

  Vælg muligheder

Viser 1–16 af 37 resultater

A Equipt rideudstyr

Oplev de unikke og stilrene designs som gør mærket tidsløst. Se blandt andet udvalget af trenser og hjælpetøjler, som er fremstillet i blødt portugisisk læder med fine detaljer. A Equipt er startet er Andreas- og Christian Schou, og produkterne designes og testes hos Absolute Horses i sønderjylland.

Ridetøj i førsteklasses kvalitet

Ud over A Equipts læder kollektioner, fremstiller mærket en række af komfortabelt og stilfuldt ridetøj, i lækre materialer som cashmere, uld og bambus. Ridetøjet er endvidere designet til ikke kun at egne sig som ridetøj, men også til hverdag. Forsyn dig blandt andet med en lækker Una Strikketrøje eller en lækker Fabrina bodywarmer, som kan holde dig varm under de kolde vintermåneder.
A Equipt søger at designe kollektioner, som er følger tidens trends, og samtidig matcher en bred smag, således at alle kan finde et stykke tøj som matcher deres stil.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top