Viser 1–12 af 32 resultater

A Equipt er et dansk kvalitetsmærke med alle de essentielle produkter, man behøver som rytter. Når A Equipt laver udstyr har kvalitet og funktionalitet altid højeste prioritet. Det er afgørende at give hesten de bedste forudsætninger for, at yde sit bedste, og dette opnås blandt andet ved at benytte det rette udstyr, som har den korrekte indvirkning på hesten og som ligeledes holder i mange år. A Equipt er særligt kendt for sine trenser, i blødt portugisisk læder, med fine stilrene detaljer. Derudover producerer mærket også stilfuldt ridetøj til den kvalitetsbevidste rytter. Ridetøjet fås blandt andet i materialer som uld, cashmere og bæredygtigt bambus. Endvidere er tøjet designet til ikke blot at kunne benyttes i stalden, men også at passe ind i din hverdags garderobe. Det er vigtigt at være opmærksom på funktionalitet og materialer, da tøjet skal være behageligt at ride i. Har du spørgsmål til vores udvalg af A Equipt rideudstyr, er du velkommen til at kontakte os.

Tilbud

A Equipment ridetøj

A Equipt Julia Hættetrøje

299,00 kr.
Tilbud
319,00 kr.399,00 kr.
Tilbud

A Equipment ridetøj

A Equipt Banza trøje

499,00 kr.
Tilbud

A Equipment fortøj

A Equipt Olympic Fortøj

759,00 kr.949,00 kr.
449,00 kr.

A Equipment trenser

A Equipt Olympic Trense

1.199,00 kr.

A Equipment fortøj

A Equipt Agenda Fortøj

1.099,00 kr.
Tilbud
1.159,00 kr.1.449,00 kr.
399,00 kr.
Tilbud
299,00 kr.
Tilbud

A Equipment ridetøj

A Equipt Savara cashmere sweater

1.445,00 kr.
Tilbud

A Equipment ridetøj

A Equipt Sari Box Jakke

640,00 kr.

A Equipt – Ridetøj og udstyr i høj kvalitet

A Equipt fremstiller et udvalg af lækkert kvalitets ridetøj, i materialer som cashmere, uld og bambus. Ridetøjet er designet til at matche tidens trends, samtidig med at det er super komfortabelt, varmt og nemt at bevæge sig i. A Equipt rideudstyr er kendetegnet ved sit ekslusive design, høje slidstærke kvalitet og bløde læder. I udvalget finder du både læder udstyr i forskellige serier som matcher og sadelunderlag til både spring og dressur. Husk altid at plej dine læderprodukter med lædersæbe- og fedt jævnligt, for at forlænge læderets levetid.

A Equipt trøjer

I udvalget af A Equipt trøjer, finder du både de lækre varme uld, cashmere- og bambustrøjer. Husk altid at tjekke vaskeanvisningerne i ridetøjet, idet cashmere og uld skal vaskes på specielt program, temperatur mv. Ud over uldtrøjer finder du lækre rideveste, turtlenecks samt stævneskjorter med både korte og lange ærmer. Ridetøjet er en lille smule stort i størrelsen. Derfor anbefales det at vælge en størrelse mindre end normalt, såfremt man normalt er på kanten mellem to størrelser. Har du spørgsmål til vores ridetøj og udstyr fra A Equipt, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning og rådgivning.