✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

A Equipt

A Equipt er et dansk kvalitetsmærke med alle de essentielle produkter, man behøver som rytter. Når A Equipt laver udstyr har kvalitet og funktionalitet altid højeste prioritet. Det er afgørende at give hesten de bedste forudsætninger for, at yde sit bedste, og dette opnås blandt andet ved at benytte det rette udstyr, som har den korrekte indvirkning på hesten og som ligeledes holder i mange år. A Equipt er særligt kendt for sine trenser, i blødt portugisisk læder, med fine stilrene detaljer. Derudover producerer mærket også stilfuldt ridetøj til den kvalitetsbevidste rytter. Ridetøjet fås blandt andet i materialer som uld, cashmere og bæredygtigt bambus. Endvidere er tøjet designet til ikke blot at kunne benyttes i stalden, men også at passe ind i din hverdags garderobe. Det er vigtigt at være opmærksom på funktionalitet og materialer, da tøjet skal være behageligt at ride i. Har du spørgsmål til vores udvalg af A Equipt rideudstyr, er du velkommen til at kontakte os.

Viser 1–16 af 37 resultater

 • Elegant 3-punkts fortøj i blødt portugisisk læder, som matcher Agenda serien.

  Tilbud
  Vælg muligheder
 • A Equipt pladegjord med lammeskind i engelsk kalvelæder. Udstyret emd aftageligt lammeskind.

  Vælg muligheder
 • Elegant 3-punkts fortøj i blødt portugisisk læder, som matcher Agenda serien.

  Vælg muligheder
 • A Equipt pladegjord, i lækkert blødt læder. Udstyret med karabinhage og ring til at fastgøre fortøj nemt og sikkert, samt elastiske gjordstropper.

  Vælg muligheder
 • Hannoveransk næsebånd i blød portugisisk læder, med flotte syede detaljer, som matcher Olympic trensen. Fås i brun og sort.

  Vælg muligheder
 • Hannoveransk næsebånd i blød portugisisk læder, med flotte syede detaljer, som matcher Agenda trensen. Fås i brun og sort.

  Vælg muligheder
 • Luksus polo med tone-i-tone logo på brystet. Produceret i åndbart og svedtransporterende materiale, som er perfekt til rideture på de varme dage.

  Vælg muligheder
 • A Equipt Savara sweater af 100% cashmere. Fra A Equipts “The Natural Collection”.

  Vælg muligheder
 • A Equipt Box jakke i let materiale og 2-vejs lynlås. Fra A Equipt’s “The Natural Collection”

  Tilbud
  Vælg muligheder
 • Sort sweater med lynlås, ultra blød og komfortabel.

  Vælg muligheder
 • Komfortabel striktrøje I stilrent design, I en kombination af materialerne cashmere og uld. Fra A Equipts “Natural Collection”.

  Vælg muligheder
 • A Equipt Banza strik, I en kombination af materialerne cashmere og bambus. Fra A Equipts “Natural Collection”.

  Vælg muligheder
 • Ultra blød cashmere trøje i farven navy med unikke detaljer på ærmerne.

  Tilbud
  Vælg muligheder
 • Flotte gummitøjler der passer til Olympic Serien.

  Estimeret leveringstid under nuværende Covid-19 omstændigheder, er 4-6 hverdage

  Vælg muligheder
 • Flotte canvastøjler der passer til Olympic Serien.

  Estimeret leveringstid under nuværende Covid-19 omstændigheder, er 4-6 hverdage

  Vælg muligheder
 • Luksus fortøj i Portugisisk læder. Udstyret med justerbar martingal. Fortøjet er designet med flotte hvide syninger, og kan justeres ind og ud efter ønske.

  Vælg muligheder

Viser 1–16 af 37 resultater

A Equipt – Ridetøj og udstyr i høj kvalitet

A Equipt fremstiller et udvalg af lækkert kvalitets ridetøj, i materialer som cashmere, uld og bambus. Ridetøjet er designet til at matche tidens trends, samtidig med at det er super komfortabelt, varmt og nemt at bevæge sig i. A Equipt rideudstyr er kendetegnet ved sit ekslusive design, høje slidstærke kvalitet og bløde læder. I udvalget finder du både læder udstyr i forskellige serier som matcher og sadelunderlag til både spring og dressur. Husk altid at plej dine læderprodukter med lædersæbe- og fedt jævnligt, for at forlænge læderets levetid.

A Equipt trøjer

I udvalget af A Equipt trøjer, finder du både de lækre varme uld, cashmere- og bambustrøjer. Husk altid at tjekke vaskeanvisningerne i ridetøjet, idet cashmere og uld skal vaskes på specielt program, temperatur mv. Ud over uldtrøjer finder du lækre rideveste, turtlenecks samt stævneskjorter med både korte og lange ærmer. Ridetøjet er en lille smule stort i størrelsen. Derfor anbefales det at vælge en størrelse mindre end normalt, såfremt man normalt er på kanten mellem to størrelser. Har du spørgsmål til vores ridetøj og udstyr fra A Equipt, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning og rådgivning.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top