Viser 1–12 af 17 resultater

Italienske Acavallo fremstiller et bredt udvalg af kvalitets rideudstyr til heste. Mærkets produkter bærer præg af innovation, og produkterne er fremstillet med hestens anatomi i fokus. Acavallo specialiserer sig blandt andet i sadelpads, stigbøjler og læderudstyr i form af trenser, fortøj og sadler. Et af mærkets signaturprodukter er sadelpads, som fås i et stort udvalg, hvor du både finder gelpads, lammepads og pads med memoryskum i sortimentet. Se hele udvalget nedenfor, og kontakt os endelig ved spørgsmål.

Tilbud
1.055,00 kr.1.249,00 kr.
Tilbud
1.015,00 kr.
Tilbud
1.699,00 kr.
Tilbud
1.529,00 kr.
1.849,00 kr.
849,00 kr.
469,00 kr.

Innovative produkter fra Acavallo

Som et af de førende mærker inde for rideudstyr, er Acavallo kendt for sine innovative og ergonomiske tankegang. Acavallos udstyr er nemlig designet med hestens anatomi og behov i fokus. Mærket har udviklet svar på problemer, som der ikke før er fundet løsninger på. Herunder kan nævnes Acavallo seat saver, som skåner rytterens lænd samtidig med, at sadlen beskyttes mod slid. Ligeledes har mærket udviklet specielle systemer, som bidrager til at sikre hestens velvære under ridning. Herunder kan nævnes trensernes specielle system, som forhindrer kindstykket i at sætte sig oven på kindbenet og genere.

Acavallo rideudstyr

Selvom Acavallos rideudstyr bærer præg af innovation, tjener det også formålet at fremstille udstyr med alle de traditionelle funktioner, som man ved virker. Der er således taget udgangspunkt i de erfaringer, som producenter har gjort sig gennem mange generationer. Der er derfor benyttet de mest klassiske materialer, kombineret med mærkets nye tilføjelser. Læderudstyret er fremstillet i blødt italiensk læder, og trenserne fås både med det traditionelle engelske næsebånd, og de nye anatomisk designede. Ligeledes er stigbøjlerne designet med det klassiske aluminiums look, kombineret med forøget sikkerhed, samt at bøjlerne meget lettere end de traditionelle, samt rustfri. Acavallo rideudstyr er derfor den perfekte kombination mellem det traditionelle og det innovative og nye! Derfor kan den konservative rytter også være med, uden at gå på kompromis med hverken funktionalitet eller kvalitet.
Hvad der også er sikkert er, at Acavallo rideudstyr opfylder de strengeste kvalitetskrav. Såfremt udstyret behandles korrekt, vil man derfor ville kunne have gavn af det i mange år frem.