Viser et enkelt resultat

Find et lækkert Acavallo fortøj, som kan matches med mærkets lækre trenser. Fortøjet er designet i blødt smidigt læder, og pasformen er designet til at give hesten den maksimale bevægelsesfrihed, hvilket altid er vigtigt under springning. Endvidere kan Acavallo fortøj indstilles, således at det tilpasses perfekt til den enkelte hest. Det er vigtigt at forsyne sig med et fortøj, således at der holdes bedst mulig kontrol over hesten, og sadlen holdes på plads og forhindres i at glide tilbage.

Tilbud
1.485,00 kr.

Fortøj fra Acavallo

Med et fortøj fra Acavallo, får du alle de vigtigste funktioner et fortøj skal besidde. Et fortøj er lavet til at holde sadlen på plads så den ikke glider tilbage. Ligeledes har de fleste fortøj en martingal. Denne er lavet til at forhindre hesten i at tage hovedet for meget op, eller slå med hovedet under ridningen. Det kan være særligt forstyrrende rundt på en springbane hvis hesten slår meget med hovedet, og det vil derfor være nemmere at finde rytmen og harmonien med hesten, hvis den ikke kan tage hovedet meget op. På den måde vil den tændte hest også lettere kunne styres, hvilket er vigtigt for at bevare kontrollen. Acavallos fortøj er fremstillet som et 5-punkts fortøj, som efter navnet naturligvis har 5 ”punkter” som forbinder fortøjet. Acavallos fortøj er lavet så de matcher trenser og gjorde fra samme mærke. På den måde kan du få udstyr som passer sammen i farve og design. Fortøj fra Acavallo kan nemt indstilles til den pågældende hest, og kan justeres meget ind og ud, så de også vil kunne passe til flere forskellige heste. Fortøjet er også udstyret med elastik, som giver en god bevægelsesfrihed til hesten.

Sikkerhed i første række

Med et Acavallo fortøj sikrer du både en øget styrbarhed, og en høj sikkerhed. Acavallos fortøj er nemlig udstyret med karabinhager som nemt kan gå op i nødstilfælde. Ligeledes hvis du kombinerer fortøjet med en af Acavallos gjorde, med deres patenterede system, vil fortøjet nemt kunne komme fri i ved styrt mv. Det er ligeledes en fordel at fortøjet har elastik i, idet det derfor kan spændes stramt nok til, at der ikke er risiko for at hesten får benene igennem eller lignende, samtidig med at hesten stadig har en god bevægelsesfrihed.