Viser alle 4 resultater

Acavallo gjorde bærer præg af innovation, og gjordene er designet med både sikkerhed og hestens anatomi for øje. Se blandt andet de funktionelle pladegjorde som er udstyret med et patenteret system, som sørger for at hjælpetøjler nemt kan komme fri af gjorden. Acavallo gjorde er designet med en anatomisk udformning, og fås i forskellige materialer, herunder læder, lammeskind og svedabsorberende PVC.

Tilbud
1.055,00 kr.1.249,00 kr.
Tilbud
1.699,00 kr.
Tilbud
1.529,00 kr.
1.849,00 kr.

Acavallo pladegjord

I vores udvalg af Acavallo gjorde, finder du naturligvis også pladegjorde. Gjorde fra Acavallo fås i et stort udvalg af materialer og designs. Herunder kan nævnes at man både kan få en gjord med traditionelt læder. Endvidere bliver gjordene lavet i PVC og med lammeskind eller neoprenforing. Lammeskindet kan være en fordel at benytte, idet det svedabsorberer og forhindrer gjorden i at lave gnavesår på hesten. Neopren virker ligeledes svedabsorberende og behageligt for hesten. Acavallos pladegjorde fås med mærkets patenterede gelsystem. Dette sider som et panel midt på hestens mave, og skåner hestens brystben for det pres den pålægges. Derudover øges blodcirkulationen og varmen frigives, selv under høj arbejdsbelastning. En anden innovativ detalje ved Acavallo pladegjorde er, at de er designet med Acavallos patenterede sikkerhedssystem. Systemet er et alternativ til den traditionelle karabinhage, og hjælpetøjler kommer nemt fri af gjorden, i tilfælde af styrt. På den måde bevares sikkerheden, hvilket bør prioriteres højt. En Acavallo pladegjord er fordelagtig at bruge til spring og military, hvor at hesten kan risikere at sparke sig selv i luften. Dette kan især blive rigtig grimt, hvis hesten har mordax i. Derfor bør man altid forsyne sin hest med en gjord med plade, for at forebygge dette.

Acavallo gjord med gel

Med en acavallo gjord med gel, øger du komforten og velværen hos hesten. Dette patenterede gel-system er designet til hesten som er under en hård arbejdsbelastning med høj puls. Dette gel-system er særligt velegnet til springheste, militaryheste mv. Systemet sørger nemlig for at blodcirkulationen øges, samtidig med at varmen frigives. Ligeledes fordeler det trykket på hestens brystben. Dette øger hestens komfort, og styrker ekvipagens forudsætninger for at klare sig godt. Endvidere virker Acavallos gel på den måde, at gjorden bliver skridsikker. Den bliver således liggende korrekt i gjordlejet, uden at glide frem eller tilbage.

Plejeanvisninger

For at din Acavallo gjord holder længst muligt, er det vigtigt at pleje den ordenligt. Dvs. at lædergjorden skal pudses jævnligt, og PVC gjordene skal tørres af for snavs og renses. På den måde sørger man for, at ens gjord holder længst muligt. Hvis der er blevet redet udendørs, hvor der til tider kan være mudret, er det en god ide, altid at tørre gjorden af for snavs efter rideturen. På den måde vil materialerne nemlig holde længst.