Viser alle 8 resultater

Acavallo pads er et af mærkets absolut mest innovative og populære produkter. Dette er ikke helt tilfældigt, da disse pads kommer i alverdens forskellige varianter, herunder forskellige materialer, anvendelsesformål og designs. Derfor kan du finde et Acavallo pad som matcher netop din hests behov. Hvad end sadlen ligger i for- eller bagvægt eller presset blot skal lettes fra hestens ryg, findes der helt sikkert et pad som matcher dine behov.

Tilbud
1.015,00 kr.
849,00 kr.
469,00 kr.

Acavallo gel pad

Acavallos pads kommer i et hav af forskellige varianter. Herunder mange forskellige materialer, som memoryskum, filt og uld. Størstedelen af Acavallo pads er fremstilles med mærkets patenterede gel, som har en masse fordele. Blandt andet virker gel’en skridsikker. På den måde bliver sadlen liggende hvor den skal, uden at glide frem eller tilbage. Acavallo gel pad fås i forskellig tykkelser og designs. Blandt andet med de store ”bikubehuller”, som sørger for at der nemt kan strømme luft igennem. Ligeledes virker dette yderst stød- og trykabsorberende. Endnu engang viser Acavallo at hestens velvære har højeste prioritet. Det er super vigtigt at din sadel ligger godt på hesten, og et pad kan gøre underværker når det gælder om at trykabsorbere, og dermed sørge for at hesten føler sig så godt tilpas som muligt. På den måde giver du din hest de bedst forudsætninger for at præstere optimalt uden gener og ubehag.

Endvidere har de forskellige sadelpads mange forskellige funktioner, og der er derfor noget til ethvert behov. Har du blot behov for at stabilisere sadlen, og trykabsorbere kan man få et helt almindeligt memoryskumpad. Se blandt andet også wither free pads’ne, som fjerner presset på hestens manke og forhindrer slid og friktion.

Acavallo pad frontløft

I vores udvalg finder du naturligvis et udvalg af Acavallos pads med frontløft. Nogle heste har en bestemt bygning, hvor sadlen kan have tendens til at ligge i forvægt. Her kan et Acavallo pad med frontløft hjælpe med at stabilisere sadlen. Således skaber det en bedre balance for rytteren, og komfort for hesten, idet trykket vil blive fordelt korrekt. Disse pads fås både som sommerfuglepads, eller almindelige pads hvor der er indbygget frontløft.

Acavallo pad bagløft

Ligeledes kan nogle have behov for at lægge et pad med bagløft under sadlen, for at opnå stabilisering. Disse pads kommer ligeledes i mange forskellige varianter. Hvor nogle pads giver et let løft, er andre tykkere og giver en større korrektion af højden.

Acavallo fremstiller et stort udvalg af sadelpads, og såfremt du ønsker at bestille et bestemt pad som vi ikke har på vores webshop, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan bestille det hjem til dig. Du er ligeledes meget velkommen til at søge rådgivning hos os. Vi står altid klar til at hjælpe.