Viser et enkelt resultat

Acavallos seat saver er lavet til at skåne rytterens ryg og lænd mod de stød som kommer op igennem kroppen under ridning. Acavallo seat saver er derfor perfekt til ryttere som har problemer med ryg, lænd skævhed mv. Endvidere skaber den en god komfort, således at rytteren føler sig godt tilpas i sadlen. Disse pads kommer i forskellige farver, størrelser og både til dressur og spring, så de passer godt til den pågældende sadel.

Hvem bør benytte en Acavallo seat saver?

En Acavallo seat saver kan bruges til flere forskellige formål, og den egner sig derfor ikke kun til en specifik gruppe. Den kan med fordel bruges af ryttere som har problemer med lænden, ryggen eller døjer med skævhed. Den virker nemlig stødabsorberende, og tager derfor en stor del af stødet som kommer op gennem rytteren under ridning. Paddet kommer i forskellige tykkelser, 10 og 20mm. Jo tykkere paddet er jo større stødabsorbering. Samtidig giver det dog også en fjernere kontakt til sadlen, hvorfor nogle vil foretrække 10mm.
Acavallo seat saver kommer i flere forskellige varianter. Herunder både til spring og dressur og i sort og brun. Således kan man matche sin sadel farve og øvrigt udstyr til hesten. Seat saver’en kommer både med og uden gel på ydersiden. Det anbefales at vælge en med gel på ydersiden, hvis man gerne vil have et ekstra godt greb i sadlen. Dette kan blandt andet være en fordel, hvis man rider en lidt varm hest, eller man har svært ved at sidde stille i sadlen. Omvendt hvis man rider distance eller skal sidde i sadlen længe ad gangen, anbefaler vi at vælge en seat saver uden gel.

Hvordan sætter man Acavallo seat saver fast?

Det er vigtigt at din seat saver er sat rigtigt på, så den får den korrekte funktion.

Step 1: Træk seat saveren om bag det bagerste stykke på sadlen, ligeledes trækker du de to forreste stykker ned.
Step 2: Derefter rejser du sadlen op, og trækker de to stropper ned gennem sadelkammeret, og sætter de to stykker sammen på midten.
Step 3: Ligeledes tager du de to stropper på siden og trækker dem ned under sadelpuderne. De skal sættes ind under, og gribe fat.

Følg videoguiden nedenfor, for at se hvordan du sætter din seat saver korrekt på sadlen:

https://www.youtube.com/watch?v=KM2-6YR_eEc

Har du spørgsmål er du naturligvis, altid velkommen til at kontakte os.