Viser alle 3 resultater

Acavallo trenser er et af mærkets signaturprodukter. Her er der nemlig lagt vægt på egenskaber som anatomi, funktionalitet og komfort for hesten. Acavallo trenser er fremstillet i blødt og smidigt læder, og nogle af modellerne har et innovativt gelstykke indbygget i nakkestykket. Trenserne fås i forskellige modeller, som har forskellige designs og indvirkning på hesten. Her er det meget individuelt, hvilken model som egner sig bedst til den pågældende hest. Tøv ikke med at kontakte os for rådgivning.

Tilbud
1.099,00 kr.
Tilbud
1.099,00 kr.
Tilbud
1.099,00 kr.

Anatomiske trenser fra Acavallo

Acavallos trenser er et af de produkter som mærket er særligt anerkendt for. Her er det nemlig hestens anatomi, samt kvalitets materialer og funktionalitet som er i fokus. Acavallo trenser er udstyret med et smart patenteret system, som tillader dig at rykke placeringen på kindstykket. På den måde kan du trække det frem og tilbage efter behov. Du undgår derfor at kindstykket ligger ovenpå hestens kindben og generer. Acavallo trenser er fremstillet i blødt læder og kommer i både brun og sort, samt størrelserne cob og full. Derudover er logoet fremhævet på nakkestykket af trensen. Acavallo trenser er yderst justerbare, så de kan indstilles til netop din hests hovedstørrelse. Trenserne har mange funktioner, blandt andet har Amazzone trensen et næsebånd som giver frihed til hestens nervebaner. Nakkestykket på trenserne er blødt, og er anatomisk udformet, så det giver plads til ørerne og letter presset på hestens nakke.

Hvordan giver man hesten trense på?

Det er yderst vigtigt at forsyne din hest med det hele rigtige rideudstyr. Hovedtøjer er bestemt ingen undtagelse hertil. Dette er blandt andet fordi hovedtøjet er en vigtig forbindelse og kilde til kontakten mellem hest og rytter. Derfor er det vigtigt at dette sidder korrekt på hestens hoved. Hermed at der er valgt den rigtige størrelse og at trensen er indstillet korrekt. Se vores guide i bunden af siden, til hvordan du indstiller din trense til at sidde korrekt på hestens hoved. Du finder ligeledes en guide til hvordan du lægger trensen på.

For at få størst mulig gavn af din Acavallo trense, er det vigtigt at du pudser den jævnligt. På den måde sørger du for, at læderet forbliver blødt og smidigt.

Har du spørgsmål til vores udvalg af trenser fra Acavallo, er du altid velkommen til at kontakte os. Du er også altid velkommen til at sende en forespørgsel på et bestemt produkt hvis du ikke kan finde det på webshoppen, og vi bestiller det hjem.