Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

CreditCardLogos

Spar op til 30% på regndækkener lige nu! Find tilbuddene her.

Cowboy Magic

Cowboy Magic har siden 1995 produceret luksuriøse plejeprodukter. Grundideen var at benytte de bedste ingredienser fra hårpleje til mennesker, til at udvikle plejeprodukter som kan benyttes til heste. Således er Cowboy Magics produkter anerkendt for sin effektivitet på både mennesker og dyr. Alle Cowboy Magic produkter, er udviklet efter kosmetiske retningslinjer, som er strengere end dem som gælder for produkter, som kun er beregnet til dyr. Produkterne er endvidere allergi- og dermatologisk testet. Det første produkt som mærket fremstillede, “Detangler & Shine”, fik stor success, og er stadig i dag mærkets signaturprodukt. Siden da har Cowboy Magic udviklet Rosewater Shampoo, Rosewater Conditioner, Super Bodyshine, Greenspot Remover og Shine in Yellowout, som alle har vundet stor anerkendelse fra hårpleje eksperter i hele verden. Ud over sine forskellige funktioner, er Cowboy Magics produkter velegnet til at give et sundt og glansfuldt look efter brug, og er yderst velduftende.

Viser alle 5 resultater

 • Cowboy Magic Detangler & Shine er en effektiv gel, som benyttes til at detangle filret man/hale. Produktet indeholder silke protein, som giver en flot glans, og håret vil føles super blødt og sundt efter brug. Læs mere om produktet nedenfor.
  Vælg muligheder
 • Cowboy Magic Shine In Yellowout er fremstillet til, at neutralisere gule pletter på heste i alle farver, og efterlader pels og hår skinnende, silkeblødt og velduftende. Læs mere om produktet nedenfor.

  Vælg muligheder
 • Cowboy Magic Rosewater Shampoo er en effektiv, koncentreret, skånsom shampoo, som er fremstillet til at opløse skidt, samt rense hår og pels, og efterlader håret rent og velduftende. Læs mere om produktet nedenfor.

  Vælg muligheder
 • Cowboy Magic Rosewater Conditioner er en koncentreret conditioner, som bærer præg af innovation på markedet for produkter til heste, men som i mange år har været anerkendt til menneskers hår. Pels/hår efterlades silkeblødt, skinnende og friskt efter brug. Læs mere om produktet nedenfor.

  Vælg muligheder
 • Cowboy Magic Greenspot Remover er en effektiv spray, som er fremstillet til at fjerne misfarvninger og pletter, samt indtørret sved og skidt. Giver de nyrensede områder en flot glans efter brug. Se mere information om produktet nedenfor.
  Vælg muligheder

Viser alle 5 resultater

Cowboy Magic Shampoo

Cowboy Magic fremstiller både shampoo og conditioner til heste. Her finder du både en Rosewater shampoo, med en forfriskende duft af roser, samt en silvershampoo som er velegnet til hvide heste. Enhver hesteejer med en hvid hest, kender udfordringen ved at fjerne de gule pletter i pelsen. Shampooen fjerner de gule toner, og fremmer den hvide farve. Efter hesten er vasket, er det en god ide at benytte Cowboy Magic conditioner for en super blød og ren pels.

Cowboy Magic pelspleje

Cowboy Magics produkter komplimenterer hinanden super godt, og er fremstillet til at kunne blive benyttet samlet. Efter at hesten er ren og tør, kan du med fordel benytte Super Bodyshine, som giver pelsen en flot glans. Denne er særligt velegnet til stævnebrug, for at gøre hesten ekstra skinnende.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top