✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Efteråret er her! Se alle vores varer til de koldere temperaturer her!

Cowboy Magic

Cowboy Magic har siden 1995 produceret luksuriøse plejeprodukter. Grundideen var at benytte de bedste ingredienser fra hårpleje til mennesker, til at udvikle plejeprodukter som kan benyttes til heste. Således er Cowboy Magics produkter anerkendt for sin effektivitet på både mennesker og dyr. Alle Cowboy Magic produkter, er udviklet efter kosmetiske retningslinjer, som er strengere end dem som gælder for produkter, som kun er beregnet til dyr. Produkterne er endvidere allergi- og dermatologisk testet.

Viser alle 6 resultater

 • Cowboy Magic Detangler & Shine
  Cowboy Magic Detangler & Shine
  Vælg muligheder
  Cowboy Magic Detangler & Shine er en effektiv gel, som benyttes til at detangle filret man/hale. Produktet indeholder silke protein, som giver en flot glans, og håret vil føles super blødt og sundt efter brug. Læs mere om produktet nedenfor.
 • Cowboy Magic Rosewater Shampoo
  Cowboy Magic Rosewater Shampoo
  Vælg muligheder

  Cowboy Magic Rosewater Shampoo er en effektiv, koncentreret, skånsom shampoo, som er fremstillet til at opløse skidt, samt rense hår og pels, og efterlader håret rent og velduftende. Læs mere om produktet nedenfor.

 • Cowboy Magic Rosewater Conditioner
  Cowboy Magic Rosewater Conditioner
  Vælg muligheder

  Cowboy Magic Rosewater Conditioner er en koncentreret conditioner, som bærer præg af innovation på markedet for produkter til heste, men som i mange år har været anerkendt til menneskers hår. Pels/hår efterlades silkeblødt, skinnende og friskt efter brug. Læs mere om produktet nedenfor.

 • Cowboy Magic Shine In Yellowout Shampoo
  Cowboy Magic Shine In Yellowout Shampoo
  Vælg muligheder

  Cowboy Magic Shine In Yellowout er fremstillet til, at neutralisere gule pletter på heste i alle farver, og efterlader pels og hår skinnende, silkeblødt og velduftende. Læs mere om produktet nedenfor.

 • Cowboy Magic Super Bodyshine
  Cowboy Magic Super Bodyshine
  Vælg muligheder

  Cowboy Magic Super Bodyshine er fremstillet er til at give hestens krop og hår super høj glans. Super Bodyshine lægger en overflade, som afviser støv, og dermed forhindrer det i at sætte sig i pelsen. Læs mere om produktet nedenfor.

 • Cowboy Magic Greenspot Remover
  Cowboy Magic Greenspot Remover
  Vælg muligheder
  Cowboy Magic Greenspot Remover er en effektiv spray, som er fremstillet til at fjerne misfarvninger og pletter, samt indtørret sved og skidt. Giver de nyrensede områder en flot glans efter brug. Se mere information om produktet nedenfor.

Viser alle 6 resultater

Det første produkt som mærket fremstillede, “Detangler & Shine”, fik stor success, og er stadig i dag mærkets signaturprodukt. Siden da har Cowboy Magic udviklet Rosewater Shampoo, Rosewater Conditioner, Super Bodyshine, Greenspot Remover og Shine in Yellowout, som alle har vundet stor anerkendelse fra hårpleje eksperter i hele verden. Ud over sine forskellige funktioner, er Cowboy Magics produkter velegnet til at give et sundt og glansfuldt look efter brug, og er yderst velduftende.

Cowboy Magic plejeprodukter

Det er vigtigt at holde sin hest ren, især i sadel, -gjordleje og på benene, hvor udstyret skal sidde. Her kan udstyret nemlig gnave og danne sår, hvis pelsen ikke er gjort ordenligt ren. Med Cowboy Magic plejeprodukter er det nemt, at sørge for at undgå disse konsekvenser, såfremt produkterne benyttes jævnligt i samarbejde med daglig striglning.

Shop dine go-to produkter, hvorunder særligt Greenspot remover kan fremhæves. Denne er perfekt at have med på farten, når hesten har påført sig en plet ude på stævnepladsen. Derudover har Cowboy Magics Detangler And Shine opnået stor popularitet, for sin evne til at udfiltre selv de værste knuder, og give hestens hår en flot glans. Dette produkt er både populært blandt mennesker og heste, da det også er super effektivt til menneskers hår.

Cowboy Magics pleje produkter er lavet til at kunne bruges som et sæt, og benyttes step by step efter hinanden. Ligeledes kan de også benyttes separat, som tilfældet med Greenspot removeren. Denne er nemlig god at have ved hånden når hesten har fået en plet, når man står et sted hvor man ikke har adgang til at kunne vaske hesten. Endvidere er processen med Greenspot removeren også meget tidsbesparende, idet man kun sprayer produktet på området der behøver at blive renset. Derfor vil man ikke skulle gøre hele hesten våd, og vente på at den tørrer.

Sådan groomer du din hest med Cowboy Magic plejeprodukter!

Cowboy Magic produkterne kan som sagt benyttes step by step efter hinanden, og derfor har vi lavet en lille guide med inspiration til, hvordan man kan bruge produkterne samlet.

Step 1: Skyl hestens krop med vand(undgå for meget vand på hestens kryds, især hvis det er koldt udenfor), og fordel Rosewater Shampoo på hestens krop, samt i den våde hale og man. Hvis du har en hvid hest, kan du også bruge Shine In Yellowout Shampoo, eller blot til hestens hvide sokker. Denne fjerner nemlig de gullige undertoner, og fremhæver den hvide farve.

Step 2: Skyl pelsen grundigt igennem, så alt shampooen vaskes ud. Derefter fordeler du Rosewater Conditioner i pels og hale, for at opnå en lækker og blank pels. Skyl conditioneren ud, og lad hesten tørre.

Step 3: Fordel Detangler And Shine i den fugtige hale og man, og red forsigtigt igennem med en man/halebørste. Således vil det være nemmere at udrede man og hale, og give en flot shine.

Step 4: Er der stadig gullige pletter på hesten, kan du sprøjte et par sprøjt af Greenspot Remover på pletten, lade sidde i et par minutter, og tørre af med enten en lammeskindshandske eller et håndklæde.

Step 5: Tid til shine! Som et sidste touch bruger du Super Bodyshine over hestens krop, til at give pelsen et flot glansfuldt look.

Så er du og din hest klar, hvad end det er til den daglige ridetur eller i skal ud og indtage stævnebanerne!

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Seneste viste produkter

Top