✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Shop dine julegaver hos ProHorse! Returretten gælder indtil 15. januar på julegaver!

Cowboy Magic plejeprodukter

Med Cowboy Magic plejeprodukter, er det nemt at holde hesten ren, hvad end produkterne skal benyttes i den daglige rutine eller inden stævne. I sortimentet finder du alt hvad du skal bruge, for at få din hest til at skinne fra top til tå. Nemlig shampoo, conditioner, detangler, pletfjerner og showshine. Cowboy Magic plejeprodukter er fremstillet af de fineste ingredienser, som også benyttes i luksus hårpleje til mennesker.

Viser alle 6 resultater

 • Cowboy Magic Detangler & Shine
  Cowboy Magic Detangler & Shine
  Vælg muligheder
  Cowboy Magic Detangler & Shine er en effektiv gel, som benyttes til at detangle filret man/hale. Produktet indeholder silke protein, som giver en flot glans, og håret vil føles super blødt og sundt efter brug. Læs mere om produktet nedenfor.
 • Cowboy Magic Rosewater Shampoo
  Cowboy Magic Rosewater Shampoo
  Vælg muligheder

  Cowboy Magic Rosewater Shampoo er en effektiv, koncentreret, skånsom shampoo, som er fremstillet til at opløse skidt, samt rense hår og pels, og efterlader håret rent og velduftende. Læs mere om produktet nedenfor.

 • Cowboy Magic Rosewater Conditioner
  Cowboy Magic Rosewater Conditioner
  Vælg muligheder

  Cowboy Magic Rosewater Conditioner er en koncentreret conditioner, som bærer præg af innovation på markedet for produkter til heste, men som i mange år har været anerkendt til menneskers hår. Pels/hår efterlades silkeblødt, skinnende og friskt efter brug. Læs mere om produktet nedenfor.

 • Cowboy Magic Shine In Yellowout Shampoo
  Cowboy Magic Shine In Yellowout Shampoo
  Vælg muligheder

  Cowboy Magic Shine In Yellowout er fremstillet til, at neutralisere gule pletter på heste i alle farver, og efterlader pels og hår skinnende, silkeblødt og velduftende. Læs mere om produktet nedenfor.

 • Cowboy Magic Super Bodyshine
  Cowboy Magic Super Bodyshine
  Vælg muligheder

  Cowboy Magic Super Bodyshine er fremstillet er til at give hestens krop og hår super høj glans. Super Bodyshine lægger en overflade, som afviser støv, og dermed forhindrer det i at sætte sig i pelsen. Læs mere om produktet nedenfor.

 • Cowboy Magic Greenspot Remover
  Cowboy Magic Greenspot Remover
  Vælg muligheder
  Cowboy Magic Greenspot Remover er en effektiv spray, som er fremstillet til at fjerne misfarvninger og pletter, samt indtørret sved og skidt. Giver de nyrensede områder en flot glans efter brug. Se mere information om produktet nedenfor.

Viser alle 6 resultater

Med Cowboy Magics plejeprodukter gøres det nemt at holde hesten pletfri og skinnende i hverdagen, såvel som til stævner. Produkterne er designet til at kunne blive brugt step by step efter hinanden, hvilket du også kan læse mere om under de enkelte produkters beskrivelse. Her kan du også læse om, hvordan du benytter de forskellige produkter korrekt, så du får det bedste resultat. Cowboy Magics produkter er særligt velegnet til pleje af heste, men faktisk kan de også benyttes på mennesker. Særligt Detangler & Shine er populær, at bruge i sit hår, som en slags serum der giver glans og fugt til håret, samtidigt med at det bliver nemmere at rede ud.

Cowboy Magic Shampoo

Cowboy Magic fremstiller både shampoo og conditioner til heste. Her finder du både en Rosewater shampoo, med en forfriskende duft af roser, samt en silvershampoo, med lilla undertoner, som er velegnet til hvide heste. Enhver hesteejer med en hvid hest, kender udfordringen ved at fjerne de gule pletter i pelsen. Shampooen fjerner de gule toner, og fremmer den hvide farve. Efter hesten er vasket, er det en god ide at benytte Cowboy Magic conditioner for en super blød og ren pels.

Cowboy Magic pelspleje

Cowboy Magics produkter komplimenterer hinanden super godt, og er fremstillet til at kunne blive benyttet samlet. Efter at hesten er ren og tør, kan du med fordel benytte Super Bodyshine, som giver pelsen en flot glans. Denne er særligt velegnet til stævnebrug, for at gøre hesten ekstra skinnende.

 

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top