Viser alle 7 resultater

Med Cowboy Magic plejeprodukter, er det nemt at holde hesten ren, hvad end produkterne skal benyttes i den daglige rutine eller inden stævne. I sortimentet finder du alt hvad du skal bruge, for at få din hest til at skinne fra top til tå. Nemlig shampoo, conditioner, detangler, pletfjerner og showshine. Cowboy Magic plejeprodukter er fremstillet af de fineste ingredienser, som også benyttes i luksus hårpleje til mennesker.

Cowboy Magic plejeprodukter

Cowboy Magic Shine In Yellowout Shampoo

26,00 kr.159,00 kr.

Cowboy Magic plejeprodukter

Cowboy Magic Detangler & Shine

45,00 kr.129,00 kr.

Cowboy Magic plejeprodukter

Cowboy Magic Rosewater Conditioner

26,00 kr.139,00 kr.
Tilbud

Cowboy Magic plejeprodukter

Cowboy Magic Grooming-Kit

179,00 kr.

Cowboy Magic plejeprodukter

Cowboy Magic Rosewater Shampoo

26,00 kr.139,00 kr.
49,00 kr.149,00 kr.
49,00 kr.159,00 kr.

Med Cowboy Magics plejeprodukter gøres det nemt at holde hesten pletfri og skinnende i hverdagen, såvel som til stævner. Produkterne er designet til at kunne blive brugt step by step efter hinanden, hvilket du også kan læse mere om under de enkelte produkters beskrivelse. Her kan du også læse om, hvordan du benytter de forskellige produkter korrekt, så du får det bedste resultat. Cowboy Magics produkter er særligt velegnet til pleje af heste, men faktisk kan de også benyttes på mennesker. Særligt Detangler & Shine er populær, at bruge i sit hår, som en slags serum der giver glans og fugt til håret, samtidigt med at det bliver nemmere at rede ud.

Cowboy Magic Shampoo

Cowboy Magic fremstiller både shampoo og conditioner til heste. Her finder du både en Rosewater shampoo, med en forfriskende duft af roser, samt en silvershampoo, med lilla undertoner, som er velegnet til hvide heste. Enhver hesteejer med en hvid hest, kender udfordringen ved at fjerne de gule pletter i pelsen. Shampooen fjerner de gule toner, og fremmer den hvide farve. Efter hesten er vasket, er det en god ide at benytte Cowboy Magic conditioner for en super blød og ren pels.

Cowboy Magic pelspleje

Cowboy Magics produkter komplimenterer hinanden super godt, og er fremstillet til at kunne blive benyttet samlet. Efter at hesten er ren og tør, kan du med fordel benytte Super Bodyshine, som giver pelsen en flot glans. Denne er særligt velegnet til stævnebrug, for at gøre hesten ekstra skinnende.