Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

CreditCardLogos

Equestrian Quality Surface

På ProHorse.dk finder du et udvalg af EQS surface GEOtekstil og fiber til ridebaner.
EQS Surface anvendes på internationale ridebaner i Europa og USA. Produkterne er funktions, holbarhedstestet og miljøtestet i mere end 25 år, og sikre dig en verdensklasse ridebane der holder i mange år.
EQS Surface GEOtekstiler & fiber kommer fra den absolut førende leverandør med mange års erfaring fra etablering af internationale ridebaner i Europa og USA, og vi har derfor mulighed for at tilbyde blandinger som passer til alle former for ridebaner og discipliner, herunder dressur og spring, men også disipliner som western, Islænder eller vædeløbsbaner og træningsspor.
Vi har sammensat en række speciel blandinger der lagerføres, og som passer til det danske marked og de lokalt tilgængelige sandtyper. Herudover kan vi altid sammensætte blandinger som tilpasses den enkelte kundes behov og ønsker.

Nedenstående blandinger er vores standard blandinger, som normalt er lagervare. Andre blandinger kan leveres efter forespørgsel. Blandingerne leveres presset i baller ca. 70x100cm, pakket på paller med 800-1000 kg/palle.
GEOtekstiler & fiber iblandes toplaget med 1-2,5kg/m2 afhængig af sandkvalitet og anvendelse.

Viser alle 3 resultater

Viser alle 3 resultater

Top