✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Shop dine julegaver hos ProHorse! Returretten gælder indtil 15. januar på julegaver!

eQuick Gamacher

De italienske eQuick gamacher, er kendetegnet ved sin funktionalitet, innovative elementer og moderne design. Det er vigtigt at investere i et par kvalitets gamacher, således at hesten får de bedste forudsætninger for at klare sit job som ridehest bedst muligt. Gamacherne gør et fænomenalt arbejde i at beskytte hestens ben, med sin anatomiske udformning, hårde yderside, samt behagelige neopren foring. eQuick eShock gamacherne er kendt for sit patenterede gel-system, som virker stødabsorberende, og dermed mindsker belastningen på hestens ben, og forebygger skader. Langt de fleste eQuick springgamacher fås både med og uden lam, hvor det er muligt at vælge mellem dyrevenligt imiteret lammeskind, og traditionelt lammeskind. eQuick producerer mange forskellige slags gamacher, i vores udvalg af eQuicks gamacher finder du blandt andet gamacher i forskellige prisklasser, samt både dressur-, spring- og stald- og terapigamacher. Har du spørgsmål til vores udvalg af gamacher fra eQuick, er du velkommen til at kontakte os, vi er altid klar til at rådgive og vejlede.

Viser 1–16 af 18 resultater

 • eQuick Cooling gamacher
  eQuick Cooling gamacher
  Vælg muligheder

  eQuick cooling gamacher, som er ideelle til kold og varm behandling. Den kolde behandling er en af de mest effektive metoder til at forebygge og behandle skader og gener hos heste, som har en hård arbejdsbelastning.

 • eQuick eKristal Aero Magneto staldgamacher bagben
  eQuick eKristal Aero Magneto staldgamacher bagben
  Vælg muligheder

  eQuick stald- og transportgamacher med N35 neodymium magneter, til at beskytte hestens ben i stalden, samt under transport. Udstyret med ventilationshuller som giver en effektiv luftcirkulation. Indersiden af gamachen er udstyret med “anti-inflammatory” eKristal materiale med nanopartikler, til at forebygge og behandle skader.

 • eQuick eKristal Aero Magneto staldgamacher
  eQuick eKristal Aero Magneto staldgamacher
  Vælg muligheder

  eQuick stald- og transportgamacher med N35 neodymium magneter, til at beskytte hestens ben i stalden, samt under transport. Udstyret med ventilationshuller som giver en effektiv luftcirkulation. Indersiden af gamachen er udstyret med “anti-inflammatory” eKristal materiale med nanopartikler, til at forebygge og behandle skader.

 • eQuick eKur Luxury gamacher m. lammeskind bagben
  eQuick eKur Luxury gamacher m. lammeskind bagben
  Vælg muligheder

  eQuick eKur dressur gamache til bagben, som sikrer maximal komfort og giver hesten bevægelsesfrihed. Gamachen har et patenteret system som gør det muligt at fjerne gamachen, på mindre end et sekund

 • eQuick eKur Luxury gamacher m. lammeskind
  eQuick eKur Luxury gamacher m. lammeskind
  Vælg muligheder

  eQuick eKur dressur gamache til forben, som sikrer maximal komfort og giver hesten bevægelsesfrihed. Modellen er med dyrevenligt imiteret lammeskind.

 • eQuick eTraining Gamacher m. lammeskind
  eQuick eTraining Gamacher m. lammeskind
  Vælg muligheder

  eQuick træningsgamache med imiteret lammeskind. Tykkelse på bare 0,6 mm og vægt på 8gram, som vil give hesten en sensationel frihed. Velegnet til dressur, longering, skridtmaskine mv.

  Gamacherne kan vaskes i vaskemaskine på 30 grader.

  Passer til både for- og bagben.

 • eQuick eTraining Gamacher
  eQuick eTraining Gamacher
  Vælg muligheder

  eQuick træningsgamache. Tykkelse på bare 0,6 mm og vægt på 8gram, som vil give hesten en sensationel frihed. Velegnet til dressur, longering, skridtmaskine mv.

  Gamacherne kan vaskes i vaskemaskine på 30 grader.

  Passer til både for- og bagben.

 • eQuick eLight Glitter Gamacher bagben
  eQuick eLight Glitter Gamacher bagben
  Vælg muligheder

  eSchock eLight gamachen er lavet i materialer af høj kvalitet, pålidelighed og holdbarhed. Gå ikke glip af chancen for at være unik, og tilføje et strejf af stil med glitterkollektionen. Denne gamache er produceret i neopren kombineret med lycra, elastisk strop samt velcro. 

 • equick gamacher
  equick gamacher
  Vælg muligheder

  eSchock eLight gamachen er lavet i materialer af høj kvalitet, pålidelighed og holdbarhed. Denne gamache er produceret i neopren kombineret med lycra, elastisk strop samt velcro. 

 • equick gamacher
  equick gamacher
  Vælg muligheder

  eSchock eLight gamachen er lavet af materialer af høj kvalitet, pålidelighed og holdbarhed. Denne gamache er produceret i i neopren kombineret med lycra, to elastiske stropper samt dobbeltvelcro. Vælg mellem ægte lam, eller “No Kill” imiteret lam. 

 • equick forbensgamacher
  equick forbensgamacher
  Vælg muligheder

  eSchock eLight gamachen er lavet af materialer af høj kvalitet, pålidelighed og holdbarhed. Denne gamache er produceret i i neopren kombineret med lycra, to elastiske stropper samt dobbeltvelcro.

 • eQuick eShock gamacher bagben m. lammeskind Legend
  eQuick eShock gamacher bagben m. lammeskind Legend
  Vælg muligheder

  eQuick bagbensgamacher med anatomisk design, der beskytter hestens ben mod kvæstelser, samt specielt patenteret eFluidgel system, som har en stødabsorberende effekt. Denne model er med ægte lammeskind.

 • eQuick eShock gamacher forben Legend m. lammeskind
  eQuick eShock gamacher forben Legend m. lammeskind
  Vælg muligheder

  eQuick forbensgamacher med anatomisk design, som beskytter hestens ben mod kvæstelser, samt specielt patenteret eFluidgel system, som har en stødabsorberende effekt. Denne model er med ægte lammeskind.

   
 • eQuick eShock gamacher bagben Legend
  eQuick eShock gamacher bagben Legend
  Vælg muligheder

  eQuick bagbensgamacher med anatomisk design, som beskytter hestens ben mod kvæstelser, samt specielt patenteret eFluidgel system, som har en stødabsorberende effekt.

 • eQuick eShock gamacher bagben m. lammeskind
  eQuick eShock gamacher bagben m. lammeskind
  Vælg muligheder

  eQuick bagbensgamacher med anatomisk design, der beskytter hestens ben mod kvæstelser, samt specielt patenteret eFluidgel system, som har en stødabsorberende effekt. Denne model er med lammeskind, og der kan vælges mellem ægte lammeskind, eller “No Kill” ekstra blødt kunstigt lammeskind.

 • eQuick eShock gamacher bagben
  eQuick eShock gamacher bagben
  Vælg muligheder

  eQuick bagbensgamacher med anatomisk design, som beskytter hestens ben mod kvæstelser, samt specielt patenteret eFluidgel system, som har en stødabsorberende effekt.

Viser 1–16 af 18 resultater

eQuick gamacher spring

De italienske eQuick gamacher til spring, er mærkets signaturprodukt. Gamacherne kommer i forskellige prisklasser og med forskellige funktioner alt efter hvilken model der vælges. Vi kan særligt anbefale eShock gamacherne. Disse eQuick gamacher har et indbygget gelsystem, som virker stødabsorberende, hvilket skåner hestens ben under springningen. Endvidere har gamacherne quick release lukninger, som er super sikre og nemme at få af. Gamacherne er udformet anatomisk efter hestens ben, og har neoprenfor på indersiden. Gamacherne kan også vælges med lammeskind, som virker super blødt og behageligt på hestens ben, og forhindrer gamacherne i at gnave. eQuick eLight gamachen er et godt alternativ til eShock modellen, som en god træningsgamache, i en lavere prisklasse. Gamacherne lukkes med velcrolukninger med hård elastik, således at gamachen sidder godt til om hestens ben uden at virke generende. Gamacherne kan ligeledes vælges med eller uden lammeskind, og har en anatomisk udformning. Er du ude efter et godt sæt eQuick gamacher til spring, kan du kigge i vores udvalg her på siden, og du er altid velkommen til at stille spørgsmål. eQuicks springgamcher er lidt store i størrelsen. Derfor anbefales det at vælge en størrelse mindre end normalt, såfremt hesten normalt er på kanten mellem to størrelser.

eQuick gamacher dressur

eQuick gamacher kommer også til dressur, hvoriblandt de forskellige modeller er benyttet og anerkendt af dressurryttere på topplan. Det er vigtigt at forsyne sig med et par gode dressurgamacher. Med et par eQuick gamacher får hesten således de bedste forudsætninger for at kunne præstere sit ypperste, hvad end det er til stævne eller i hverdagen. Gamacherne fås både i forskellige træningsmodeller, samt luksus modeller med hård skal, og lammeskind. Til træning kan vi anbefale eTraining modellen, som kan benyttes både til for-og bagben, eller eKur Luxury. Begge modeller kan vælges med blødt lammeskind, som forhindrer gamacherne i at gnave og virker komfortabelt for hesten.

eQuick terapigamacher

eQuick har udviklet et udvalg af gamacher med forskellige funktioner som nedkøling og forøget restitution mv. eQuick gamacher til terapi er innovativt fremstillet med den nyeste teknologi. Det anbefales altid at snakke med din dyrlæge inden du investerer i et par terapigamacher, således at du køber det som er helt korrekt i forhold til din hests sygdomsforløb og/eller forebyggelse.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top