Viser 1–12 af 17 resultater

De italienske eQuick gamacher, er kendetegnet ved sin funktionalitet, innovative elementer og moderne design. Det er vigtigt at investere i et par kvalitets gamacher, således at hesten får de bedste forudsætninger for at klare sit job som ridehest bedst muligt. Gamacherne gør et fænomenalt arbejde i at beskytte hestens ben, med sin anatomiske udformning, hårde yderside, samt behagelige neopren foring. eQuick eShock gamacherne er kendt for sit patenterede gel-system, som virker stødabsorberende, og dermed mindsker belastningen på hestens ben, og forebygger skader. Langt de fleste eQuick springgamacher fås både med og uden lam, hvor det er muligt at vælge mellem dyrevenligt imiteret lammeskind, og traditionelt lammeskind. eQuick producerer mange forskellige slags gamacher, i vores udvalg af eQuicks gamacher finder du blandt andet gamacher i forskellige prisklasser, samt både dressur-, spring- og stald- og terapigamacher. Har du spørgsmål til vores udvalg af gamacher fra eQuick, er du velkommen til at kontakte os, vi er altid klar til at rådgive og vejlede.

949,00 kr.
849,00 kr.
1.095,00 kr.
995,00 kr.
325,00 kr.
495,00 kr.

Bandager/gamacher

eQuick Cooling gamacher

1.095,00 kr.
1.755,00 kr.
1.225,00 kr.
565,00 kr.

eQuick gamacher spring

De italienske eQuick gamacher til spring, er mærkets signaturprodukt. Gamacherne kommer i forskellige prisklasser og med forskellige funktioner alt efter hvilken model der vælges. Vi kan særligt anbefale eShock gamacherne. Disse eQuick gamacher har et indbygget gelsystem, som virker stødabsorberende, hvilket skåner hestens ben under springningen. Endvidere har gamacherne quick release lukninger, som er super sikre og nemme at få af. Gamacherne er udformet anatomisk efter hestens ben, og har neoprenfor på indersiden. Gamacherne kan også vælges med lammeskind, som virker super blødt og behageligt på hestens ben, og forhindrer gamacherne i at gnave. eQuick eLight gamachen er et godt alternativ til eShock modellen, som en god træningsgamache, i en lavere prisklasse. Gamacherne lukkes med velcrolukninger med hård elastik, således at gamachen sidder godt til om hestens ben uden at virke generende. Gamacherne kan ligeledes vælges med eller uden lammeskind, og har en anatomisk udformning. Er du ude efter et godt sæt eQuick gamacher til spring, kan du kigge i vores udvalg her på siden, og du er altid velkommen til at stille spørgsmål. eQuicks springgamcher er lidt store i størrelsen. Derfor anbefales det at vælge en størrelse mindre end normalt, såfremt hesten normalt er på kanten mellem to størrelser.

eQuick gamacher dressur

eQuick gamacher kommer også til dressur, hvoriblandt de forskellige modeller er benyttet og anerkendt af dressurryttere på topplan. Det er vigtigt at forsyne sig med et par gode dressurgamacher. Med et par eQuick gamacher får hesten således de bedste forudsætninger for at kunne præstere sit ypperste, hvad end det er til stævne eller i hverdagen. Gamacherne fås både i forskellige træningsmodeller, samt luksus modeller med hård skal, og lammeskind. Til træning kan vi anbefale eTraining modellen, som kan benyttes både til for-og bagben, eller eKur Luxury. Begge modeller kan vælges med blødt lammeskind, som forhindrer gamacherne i at gnave og virker komfortabelt for hesten.

eQuick terapigamacher

eQuick har udviklet et udvalg af gamacher med forskellige funktioner som nedkøling og forøget restitution mv. eQuick gamacher til terapi er innovativt fremstillet med den nyeste teknologi. Det anbefales altid at snakke med din dyrlæge inden du investerer i et par terapigamacher, således at du køber det som er helt korrekt i forhold til din hests sygdomsforløb og/eller forebyggelse.