✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Shop dine julegaver hos ProHorse! Returretten gælder indtil 15. januar på julegaver!

Fratelli Fabbri

Elegance, kvalitet og pålidelighed. Det italienske mærke Fratelli Fabbri, har siden 1924, produceret ekslusive ridestøvler. Støvlerne laves i hånden, i de bedste materialer, som er 100% italienske. Fratelli Fabbri støvlerne er anerkendte, for sin høje kvalitet, komfort, og fit. Støvlen tilpasser fod og læg med det samme. Trods de mange år i branchen er Fabbri nytænkende og innovative, blandt andet med deres veganske modeller, som er produceret i 100% vegatabilsk læder. Støvlerne fås i Fabbris sofstikerede design, eller kan designes selv, med et utal af muligheder. Derudover kan støvlerne specialsyes , såfremt en af de mange standard størrelser ikke passer. Fabbri producerer endvidere en række af elegante accessories, som fuldender et stilrent og sofistikeret look. Se vores udvalg af Fabbri ridestøvler og accessories, og kontakt os endelig ved spørgsmål.

Viser alle 8 resultater

 • Fabbri Francessino ridestøvler med lukket snørre, velegnet til spring. Modellen specialsyes efter dine mål, og i prisen er inkluderet en række designmuligheder, som kan ses nedenfor. Du vil blive kontaktet i forbindelse med dine mål, farvevalg, samt placering af de forskellige designs på støvlen. Støvlen håndlaves fra bunden i Italien, med de bedste kvalitetsmaterialer.
  Læs mere om støvlen samt design nedenfor. Billeder af støvlerne, er støvler som er specialdesignet.
  Estimeret levering er 1-4 uger.
  Måleskema

 • Lækker Fabbri støvletaske i en flot mørkegrå, til at opbevare og beskytte dine ridestøvler.

 • Fabbri Pro Derby ridestøvler uden snørrer, velegnet til spring. Modellen specialsyes efter dine mål, og i prisen er inkluderet en række designmuligheder, som kan ses nedenfor. Du vil blive kontaktet i forbindelse med dine mål, farvevalg, samt placering af de forskellige designs på støvlen. Støvlen håndlaves fra bunden i Italien, med de bedste kvalitetsmaterialer.
  Læs mere om støvlen samt design nedenfor.
  Estimeret levering er 1-4 uger.
  Måleskema

 • Fabbri Pro Dress ridestøvler, uden snørrer, velegnet til spring. Vælg dit eget design, og du vil blive kontaktet i forbindelse med farvevalg, samt placering af de forskellige tilføjelser.
  Støvlen håndlaves fra bunden i Italien, med de bedste kvalitetsmaterialer. Se vores størrelsesguide, og læs mere om støvlerne nedenfor.
  Estimeret levering er 1-4 uger.
  Størrelsesguide

 • Fabbri Pro Dress ridestøvler uden snørrer, velegnet til spring, i et ekslusivt design.
  Støvlen håndlaves fra bunden i Italien, med de bedste kvalitetsmaterialer. Se vores størrelsesguide, og vælg mellem 4 skaftehøjder og 6 lægbredder. Læs mere om støvlerne nedenfor.
  Estimeret levering er 1-4 uger.
  Størrelsesguide

  Tilbud
 • Fabbri Pro Derby ridestøvler velegnet til spring. Støvlerne er forsynet med snører, som sikrer fleksibilitet, samt at støvlen tilpasser sig foden perfekt. Vælg dit eget design(flere designmuligheder er inkluderet i prisen), og du vil blive kontaktet i forbindelse med dine mål, farvevalg, samt placering af de forskellige designs på støvlen.
  Støvlen håndlaves fra bunden i Italien, med de bedste kvalitetsmaterialer. Læs mere om støvlen samt design nedenfor.
  Estimeret levering er 1-4 uger.
  Måleskema

 • Fabbri Pro Derby ridestøvler velegnet til spring. Støvlerne er forsynet med snører, som sikrer fleksibilitet, samt at støvlen tilpasser sig foden perfekt. Vælg dit eget design, og du vil blive kontaktet i forbindelse med farvevalg, samt placering af de forskellige tilføjelser.
  Støvlen håndlaves fra bunden i Italien, med de bedste kvalitetsmaterialer. Se vores størrelsesguide, og læs mere om støvlerne nedenfor. Estimeret levering er 1-4 uger.
  Størrelsesguide

 • Fabbri Pro Derby ridestøvler velegnet til spring, i et ekslusivt design. Støvlerne er forsynet med snører, som sikrer fleksibilitet, samt at støvlen tilpasser sig foden perfekt.
  Støvlen håndlaves fra bunden i Italien, med de bedste kvalitetsmaterialer. Se vores størrelsesguide, og læs mere om støvlerne nedenfor. Estimeret levering er 1-4 uger.
  Størrelsesguide

Viser alle 8 resultater

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top