Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

CreditCardLogos

Freejump

Franske Freejump producerer et udvalg af konkurrencedygtigt rideudstyr til den kvalitetsbevidste rytter, med særligt fokus på sikkerhed, funktionalitet, komfort – og ikke mindst design. Specielt Freejumps innovative Soft Up Pro stigbøjler, er et af mærkets signatur produkter, som er designet til at give foden et godt greb i bøjlen. Endvidere har bøjlen en fleksibel yderside, som er nem at komme ud af, i tilfælde af styrt mm. Stigbøjlerne kommer i stort udvalg af flotte farver, som gør det muligt at matche med det øvrige udstyr. Udover stigbøjler, producerer mærket et udvalg af udstyr til både hest og rytter, blandt andet i form af sadelunderlag og hutte, stigremme, ridestøvler og ridetøj. Freejump er særligt populært i springsporten, for sine sikre produkter, som er udviklet gennem mange år og testes af springryttere på topplan. Freejump er i konstant udvikling og søger altid at finde innovative svar på rideudstyr, som ryttere på alle niveauer kan have glæde af.

Viser alle 15 resultater

 • Freejump Soft Up Pro er en innovativ stigbøjle, som kombinerer funktionalitet med komfort og sikkerhed. Stigbøjlen er fra mærkets nye generation, med en bredere fodplade, som sikrer foden et godt greb. Bøjlen er udstyret med et patenteret fleksibelt yderstykke i Ellastollan, som gør det nemt for rytteren, at få sin fod fri i tilfælde af styrt. Læs mere nedenfor.

 • Innovativ og komfortabel dameridestøvle i blødt læder, med magnetisk lukning foran, og to lynlåse på hver side af støvlen. Læs mere nedenfor.
  Størrelsesguide

 • Det innovative Freejump fortøj giver rytteren mulighed for at holde en stabil og blid kontakt til hestens mund, og er særligt egnet til unge, sensitive eller fremadgående heste. Læs mere om fortøjet nedenfor.

 • Freejump Hut i elegant design med logo og piping som matcher Freejump Sadelunderlag. Str. Full.

 • Freejump springunderlag i str. 17″, designet med ikonisk Freejump logo broderet, samt elegante piping detaljer. Kan matches med Freejump Hut.

  Tilføj til kurv
 • Freejump springunderlag i str. 17″, designet med ikonisk Freejump logo broderet i en flot kanelbrun farve, samt elegante piping detaljer. Kan matches med Freejump Hut.

  Tilføj til kurv
 • Sporestropper som letter presset på rytterens fod, med sin innovative elastik ved lukningen. Stropperne passer til alle slags sporer. Fås i sort, onesize.

  Tilføj til kurv
 • Freejump hjulsporer. Designet med et ergonomisk, fleksibelt yderstykke, som sikrer at sporen passer perfekt om rytterens fod. Sporeremme købes separat. Læs mere om sporerne nedenfor.

 • Sporer med rund ende på 15mm, designet med et fleksibelt yderstykke, som sikrer at sporen passer perfekt om rytterens fod. Sporeremme købes separat. Læs mere om sporerne nedenfor.

 • Classic Wide Stigremme er Freejumps svar på en klassisk stigrem, med ekstra bredde på 35 mm, som giver rytteren suveræn komfort. Stigremmene er særligt velegnet til Freejump Soft Up Classic Stigbøjler med sit brede øje. Læs alt om remmene nedenfor.

 • Freejump Single Strap Stigremme er kendetegnet for sit innovative design, med sin ekstra bredde, som giver rytteren suveræn komfort, og som forhindrer stigremmen i at dreje rundt under ridning. Stigremmene er yderst justerbare, med sin korte afstand mellem hullerne. Læs alt om remmene nedenfor.

 • Freejump Stirrup Pocket beskytter dine stigbøjler, samt forhindrer bøjlerne i at lave skræmmer på sadlen. Posen er produceret i neopren, er særligt ergonomisk designet til at passe til Freejumps forskellige modeller, og lukkes med en enkelt knap. Sælges i par af to.

 • Freejump Air’s stigbøjler er en praktisk stigbøjle, hvilken er mulig at vælge i flere forskellige designs, som ikke blot bestemmer udseendet, men også medfører forskellige funktioner. Bøjlen er udstyret med en øvre polyamid, som udløser sig i tilfælde af fald/styrt som gør det nemt for rytteren, at få sin fod fri. Læs mere nedenfor.

 • Freejump Soft Up Classic er en innovativ stigbøjle, hvilken er karakteriseret med sit parallelle øje, som gør modellen velegnet til kvinder. Bøjlen er udstyret med et fleksibelt yderstykke som gør det nemt for rytteren, at få sin fod fri i tilfælde af styrt. Læs mere nedenfor.

 • Freejump Soft Up Lite er en innovativ stigbøjle, velegnet til kvinder og børn, op til fodstørrelse 39. Stigbøjlen er fra mærkets nye generation, med et nyt fleksibelt yderstykke som gør det nemt for rytteren, at få sin fod fri i tilfælde af styrt. Læs mere nedenfor.

Viser alle 15 resultater

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top