✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Efteråret er her! Se alle vores varer til de koldere temperaturer her!

Freejump

Franske Freejump producerer et udvalg af konkurrencedygtigt rideudstyr til den kvalitetsbevidste rytter, med særligt fokus på sikkerhed, funktionalitet, komfort – og ikke mindst design. Specielt Freejumps innovative Soft Up Pro stigbøjler, er et af mærkets signatur produkter, som er designet til at give foden et godt greb i bøjlen. Endvidere har bøjlen en fleksibel yderside, som er nem at komme ud af, i tilfælde af styrt mm. Stigbøjlerne kommer i stort udvalg af flotte farver, som gør det muligt at matche med det øvrige udstyr. Udover stigbøjler, producerer mærket et udvalg af udstyr til både hest og rytter, blandt andet i form af sadelunderlag og hutte, stigremme, ridestøvler og ridetøj. Freejump er særligt populært i springsporten, for sine sikre produkter, som er udviklet gennem mange år og testes af springryttere på topplan. Freejump er i konstant udvikling og søger altid at finde innovative svar på rideudstyr, som ryttere på alle niveauer kan have glæde af.

Viser alle 13 resultater

 • Freejump Foxy Ridestøvler
  Freejump Foxy Ridestøvler
  Vælg muligheder

  Innovativ og komfortabel dameridestøvle i blødt læder, med magnetisk lukning foran, og to lynlåse på hver side af støvlen. Læs mere nedenfor.
  Størrelsesguide

  Tilbud
 • Freejump Fortøj
  Freejump Fortøj
  Vælg muligheder

  Det innovative Freejump fortøj giver rytteren mulighed for at holde en stabil og blid kontakt til hestens mund, og er særligt egnet til unge, sensitive eller fremadgående heste. Læs mere om fortøjet nedenfor.

 • Freejump Hut
  Freejump Hut
  Vælg muligheder

  Freejump Hut i elegant design med logo og piping som matcher Freejump Sadelunderlag. Str. Full.

 • Freejump Premium Sadelunderlag Navy/Rød
  Freejump Premium Sadelunderlag Navy/Rød
  Tilføj til kurv

  Freejump springunderlag i str. 17″, designet med ikonisk Freejump logo broderet, samt elegante piping detaljer. Kan matches med Freejump Hut.

  Tilbud
 • Freejump Sadelunderlag Grå
  Freejump Sadelunderlag Grå
  Tilføj til kurv

  Freejump springunderlag i str. 17″, designet med ikonisk Freejump logo broderet, samt elegante piping detaljer. Fås i 6 forskellige farver, og kan matches med Freejump Hut.

  Tilbud
 • Freejump Sporeremme
  Freejump Sporeremme
  Tilføj til kurv

  Sporestropper som letter presset på rytterens fod, med sin innovative elastik ved lukningen. Stropperne passer til alle slags sporer. Fås i sort, onesize.

  Tilbud
 • Freejump Hjulsporer
  Freejump Hjulsporer
  Vælg muligheder

  Freejump hjulsporer. Designet med et ergonomisk, fleksibelt yderstykke, som sikrer at sporen passer perfekt om rytterens fod. Sporeremme købes separat. Læs mere om sporerne nedenfor.

 • Freejump Classic Wide Stigremme
  Freejump Classic Wide Stigremme
  Vælg muligheder

  Classic Wide Stigremme er Freejumps svar på en klassisk stigrem, med ekstra bredde på 35 mm, som giver rytteren suveræn komfort. Stigremmene er særligt velegnet til Freejump Soft Up Classic Stigbøjler med sit brede øje. Læs alt om remmene nedenfor.

 • Freejump Single Strap Progrip Stigremme
  Freejump Single Strap Progrip Stigremme
  Vælg muligheder

  Freejump Single Strap Stigremme er kendetegnet for sit innovative design, med sin ekstra bredde, som giver rytteren suveræn komfort, og som forhindrer stigremmen i at dreje rundt under ridning. Stigremmene er yderst justerbare, med sin korte afstand mellem hullerne. Læs alt om remmene nedenfor.

 • Freejump Air’s Stigbøjler
  Freejump Air’s Stigbøjler
  Vælg muligheder

  Freejump Air’s stigbøjler er en praktisk stigbøjle, hvilken er mulig at vælge i flere forskellige designs, som ikke blot bestemmer udseendet, men også medfører forskellige funktioner. Bøjlen er udstyret med en øvre polyamid, som udløser sig i tilfælde af fald/styrt som gør det nemt for rytteren, at få sin fod fri. Læs mere nedenfor.

 • Freejump Soft Up Classic Stigbøjle
  Freejump Soft Up Classic Stigbøjle
  Vælg muligheder

  Freejump Soft Up Classic er en innovativ stigbøjle, hvilken er karakteriseret med sit parallelle øje, som gør modellen velegnet til kvinder. Bøjlen er udstyret med et fleksibelt yderstykke som gør det nemt for rytteren, at få sin fod fri i tilfælde af styrt. Læs mere nedenfor.

 • Freejump Soft Up Lite Stigbøjle
  Freejump Soft Up Lite Stigbøjle
  Vælg muligheder

  Freejump Soft Up Lite er en innovativ stigbøjle, velegnet til kvinder og børn, op til fodstørrelse 39. Stigbøjlen er fra mærkets nye generation, med et nyt fleksibelt yderstykke som gør det nemt for rytteren, at få sin fod fri i tilfælde af styrt. Læs mere nedenfor.

 • Freejump Soft Up Pro+ Stigbøjle
  Freejump Soft Up Pro+ Stigbøjle
  Vælg muligheder

  Freejump Soft Up Pro er en innovativ stigbøjle, som kombinerer funktionalitet med komfort og sikkerhed. Stigbøjlen er fra mærkets nye generation, med en bredere fodplade, som sikrer foden et godt greb. Bøjlen er udstyret med et patenteret fleksibelt yderstykke i Ellastollan, som gør det nemt for rytteren, at få sin fod fri i tilfælde af styrt. Læs mere nedenfor.

Viser alle 13 resultater

Freejump rideudstyr

Den ypperste kvalitet, elegance og funktionalitet, finder du i produkterne fra franske Freejump. Udstyret henvender sig særligt til springryttere, men i udvalget findes der også produkter som er velegnet til blandt andet dressur- og islænderridning. Freejumps udstyr er kendetegnet ved innovation, idet mærket har fundet nye og kreative måder at fremstille de mest sikre og funktionelle produkter til springsporten. Dette har også resulteret i, at mærket er et af de førende brands på markedet. Herunder kan blandt andet nævnes Freejumps stigbøjler, som er udstyret med fleksibel yderside, således at rytteren nemt kan få sin fod ud af bøjlen ved fald. Et andet produkt som er særligt værd at fremhæve, er de prisbelønnede stigremme i vegetabilsk læder, samt collier fortøjet som er velegnet til unge, varme heste, samt nybegynder ryttere, som skal lære at holde balancen. Altså har alle produkterne en innovativ, smart detalje, som gør udstyret unikt sammenlignet med andre mærker.

Freejump Ridetøj

Foruden rideudstyr producerer Freejump også en serie af kvalitets ridetøj. Ridetøjet er fremstillet i et stilrent design, som rammer en bred smag, og er produceret i stærke materialer, som kan modstå de mange elementer som tøj bliver udsat for i stalden. I dette sortiment skinner mærkets innovative løsninger også igennem, hvilket blandt andet ses i Freejump Airbag, som beskytter rytteren ved fald og styrt, og som bæres inde under Freejump stævnejakke, som kan udvide sig, således at jakken forbliver intakt ved fald og styrt.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Seneste viste produkter

Top