Viser alle 2 resultater

De innovative Freejump stigbøjler er kendetegnet ved at besidde den højeste kvalitet, sikkerhed samt komfort for rytteren. Stigbøjlerne er designet med et fleksibelt yderstykke, som gør det nemt for rytteren at få sin fod fri i tilfælde af styrt og fald fra hesten. Stigbøjlerne giver foden et godt greb i bøjlen, som gør det nemt for rytteren at holde bøjlen på plads, og naturligt kan holde sine hæle nede. Vælg mellem et stort udvalg af forskellige farver, således at bøjlerne nemt kan matche hest og rytters øvrige udstyr. Freejump stigbøjler er udviklet i samarbejde med ryttere på topplan, og findes i forskellige modeller, som egner sig til hvert sit formål. Den traditionelle springrytter kan med fordel vælge Soft Up Pro+ modellen, hvor islænder- og skovtursryttere typisk vil vælge Air’s, som giver en god fjedring. Freejump stigbøjler kan sammensættes med Freejumps innovative stigremme, som er designet til at matche bøjlernes design.

1.999,00 kr.

Freejump bøjler

Med et par Freejump bøjler, får du både komfort, sikkerhed og et lækkert design. Således opfylder mærket alle kravene som er vigtige for mange ryttere. Freejump stigbøjler kommer i et væld af forskellige farver, så man kan matche bøjlerne med det øvrige udstyr. Bøjlerne kommer både i modeller til voksne og børn. Se blandt andet Soft Up Lite modellen, som passer til børn. Endvidere kommer bøjlerne med forskellige detaljer. Her kan nævnes at Pro+ modellen er vinklet, så den er nem at få fat i, hvis man taber den. Denne vinkling vil også være mere behagelig for nogle ryttere. Classic modellen er derimod parallel, som for nogle kvinder vil være mere skånsomt for knæene. Endvidere fås Air’s stigbøjlen, som er velegnet til skovtursryttere og distance. Denne bøjle kan vælges i forskellige designs. Her kan du blandt andet vælge om øjet skal være vinklet eller parallelt. Du kan også vælge farven på trædepladen og detaljerne. Denne bøjle har en god fjedring, hvorfor den tager nogle af de hårde stød, som man udsættes for når man rider i skoven. Freejump stigbøjler passer sammen med Freejumps stigremme. De brede stigremme passer i det brede øje på bøjlerne.

Sikkerhedsbøjler fra Freejump

Freejump sikkerhedsbøjler er designet med et fleksiblet yderstykke, som bøjer udad i tilfælde af styrt og fald. På den måde kommer foden nemt fri, og risikoen for ulykker bliver mindre. Når der rides springning, er det alfa omega at ride med et par sikkerhedsstigbøjler, da risikoen for at der kan ske noget er større. Dog kan det også anbefales at ride med disse bøjler til dressur, da der ud over sikkerheden er mange gode grunde til at ride med bøjlerne til daglig. Herunder kan nævnes den brede fodplade med ”takker”, som giver et godt greb i bøjlen. Rytteren vil derfor føle sig komfortabel, og ikke føle at foden glider ud af bøjlen.