✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Shop dine julegaver hos ProHorse! Returretten gælder indtil 15. januar på julegaver!

Freejump Stigbøjler

De innovative Freejump stigbøjler er kendetegnet ved at besidde den højeste kvalitet, sikkerhed samt komfort for rytteren. Stigbøjlerne er designet med et fleksibelt yderstykke, som gør det nemt for rytteren at få sin fod fri i tilfælde af styrt og fald fra hesten. Stigbøjlerne giver foden et godt greb i bøjlen, som gør det nemt for rytteren at holde bøjlen på plads, og naturligt kan holde sine hæle nede. Vælg mellem et stort udvalg af forskellige farver, således at bøjlerne nemt kan matche hest og rytters øvrige udstyr. Freejump stigbøjler er udviklet i samarbejde med ryttere på topplan, og findes i forskellige modeller, som egner sig til hvert sit formål. Den traditionelle springrytter kan med fordel vælge Soft Up Pro+ modellen, hvor islænder- og skovtursryttere typisk vil vælge Air’s, som giver en god fjedring. Freejump stigbøjler kan sammensættes med Freejumps innovative stigremme, som er designet til at matche bøjlernes design.

Viser alle 4 resultater

 • Freejump Air’s Stigbøjler
  Freejump Air’s Stigbøjler
  Vælg muligheder

  Freejump Air’s stigbøjler er en praktisk stigbøjle, hvilken er mulig at vælge i flere forskellige designs, som ikke blot bestemmer udseendet, men også medfører forskellige funktioner. Bøjlen er udstyret med en øvre polyamid, som udløser sig i tilfælde af fald/styrt som gør det nemt for rytteren, at få sin fod fri. Læs mere nedenfor.

 • Freejump Soft Up Classic Stigbøjle
  Freejump Soft Up Classic Stigbøjle
  Vælg muligheder

  Freejump Soft Up Classic er en innovativ stigbøjle, hvilken er karakteriseret med sit parallelle øje, som gør modellen velegnet til kvinder. Bøjlen er udstyret med et fleksibelt yderstykke som gør det nemt for rytteren, at få sin fod fri i tilfælde af styrt. Læs mere nedenfor.

 • Freejump Soft Up Lite Stigbøjle
  Freejump Soft Up Lite Stigbøjle
  Vælg muligheder

  Freejump Soft Up Lite er en innovativ stigbøjle, velegnet til kvinder og børn, op til fodstørrelse 39. Stigbøjlen er fra mærkets nye generation, med et nyt fleksibelt yderstykke som gør det nemt for rytteren, at få sin fod fri i tilfælde af styrt. Læs mere nedenfor.

 • Freejump Soft Up Pro+ Stigbøjle
  Freejump Soft Up Pro+ Stigbøjle
  Vælg muligheder

  Freejump Soft Up Pro er en innovativ stigbøjle, som kombinerer funktionalitet med komfort og sikkerhed. Stigbøjlen er fra mærkets nye generation, med en bredere fodplade, som sikrer foden et godt greb. Bøjlen er udstyret med et patenteret fleksibelt yderstykke i Ellastollan, som gør det nemt for rytteren, at få sin fod fri i tilfælde af styrt. Læs mere nedenfor.

Viser alle 4 resultater

Freejump bøjler

Med et par Freejump bøjler, får du både komfort, sikkerhed og et lækkert design. Således opfylder mærket alle kravene som er vigtige for mange ryttere. Freejump stigbøjler kommer i et væld af forskellige farver, så man kan matche bøjlerne med det øvrige udstyr. Bøjlerne kommer både i modeller til voksne og børn. Se blandt andet Soft Up Lite modellen, som passer til børn. Endvidere kommer bøjlerne med forskellige detaljer. Her kan nævnes at Pro+ modellen er vinklet, så den er nem at få fat i, hvis man taber den. Denne vinkling vil også være mere behagelig for nogle ryttere. Classic modellen er derimod parallel, som for nogle kvinder vil være mere skånsomt for knæene. Endvidere fås Air’s stigbøjlen, som er velegnet til skovtursryttere og distance. Denne bøjle kan vælges i forskellige designs. Her kan du blandt andet vælge om øjet skal være vinklet eller parallelt. Du kan også vælge farven på trædepladen og detaljerne. Denne bøjle har en god fjedring, hvorfor den tager nogle af de hårde stød, som man udsættes for når man rider i skoven. Freejump stigbøjler passer sammen med Freejumps stigremme. De brede stigremme passer i det brede øje på bøjlerne.

Sikkerhedsbøjler fra Freejump

Freejump sikkerhedsbøjler er designet med et fleksiblet yderstykke, som bøjer udad i tilfælde af styrt og fald. På den måde kommer foden nemt fri, og risikoen for ulykker bliver mindre. Når der rides springning, er det alfa omega at ride med et par sikkerhedsstigbøjler, da risikoen for at der kan ske noget er større. Dog kan det også anbefales at ride med disse bøjler til dressur, da der ud over sikkerheden er mange gode grunde til at ride med bøjlerne til daglig. Herunder kan nævnes den brede fodplade med ”takker”, som giver et godt greb i bøjlen. Rytteren vil derfor føle sig komfortabel, og ikke føle at foden glider ud af bøjlen.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top