Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

CreditCardLogos

Januarudsalget er igang! Find alle tilbuddene her.

Hansbo Sport

Det svenske mærke Hansbo Sport, grundlagt af svenske Hans og Bo i 1977, har i over 40 år været anerkendt for sin produktion af dækkener. Deres grundide startede med et produkt; Det perfekte, effektive dækken, som både er vandtæt og åndbart. Det første dækken blev en success, som både blev benyttet til De Olympiske Lege, samt at de blev hovedleverandør for Queen Elisabeth II, som bestilte enorme partier til staldens heste på Buckingham Palace.
Sidan da har Hansbo Sport udviklet deres sortiment, og producerer nu et bredt udvalg af rideudstyr. Mærket arbejder altid intensivt på at imødekomme nutidens behov og krav til design af dækkener. Produktionen foregår i forskellige dele af verden, på fabrikker som har været benyttet i over 25 år. For Hansbo Sport er det vigtigt at alle produkterne opfylder kriterier og ønskemål for professionelle ryttere som de samarbejder tæt med. Produkterne testes derfor efter de strengeste kvalitetskrav.
Se udvalget af dækkener og andet kvalitets rideudstyr nedenfor.

Viser alle 6 resultater

 • 8m longetorv med zink karabinhage belagt med nikkel. Navy/rød.

  Tilføj til kurv
 • Hansbo sport trense i blødt læder, med ergonomisk udformet nakkestykke. Pandebånd med clincher/krystaller.
  Rengør og puds læderet jævnligt, for at forlænge læderets levetid.

  Tilbud
  Vælg muligheder
 • Halsdækken som passer til alle udedækkener i Comfort kollektionen.
  Foret halsdækken lavet af 1200D blankt polyester. Et utroligt slidstærkt materiale som bl.a. også bliver brugt i den Amerikanske hær.

  Denne vare sendes fra fjernlager, og er kan derfor forventes 4 dages ekstra leveringstid.

  Vælg muligheder
 • Kanalsyet stalddækken med de helt rigtige detaljer.  
  Dækkenet er lavet af  420 g Oxford-nylon. Dette optimale materiale er både blødt og slidstærkt, alt sammen for at give maksimal komfort for hesten.
  Et stalddækken som holder hesten varm og garanteret bliver en af favoritterne.

  Denne vare sendes fra fjernlager, og er kan derfor forventes 4 dages ekstra leveringstid.

  Vælg muligheder
 • Exklusivt overgangdækken med forbedret pasform og fremstillet af markedets stærkeste materiale!    
  Hansbo overgangsdækken er produceret i  1200 D blankt åndbart slidstærkt polyester, som gør kvaliteten helt i top . Et utroligt slidstærkt materiale, som kan modstå meget belastning uden at gå i stykker.

  Denne vare sendes fra fjernlager, og er kan derfor forventes 4 dages ekstra leveringstid.

  Vælg muligheder
 • Exklusivt regndækken med forbedret pasform!   
  Dækkenet er lavet af  1200 D blankt åndbart slidstærkt polyester, som gør kvaliteten helt i top . Et utroligt slidstærkt materiale, som kan modstå meget belastning uden at gå i stykker.

  Et regndækken der garanteret holder hesten tør.
  Denne vare sendes fra fjernlager, og er kan derfor forventes 4 dages ekstra leveringstid.

  Tilbud
  Vælg muligheder

Viser alle 6 resultater

Hansbo Sport – Svensk kvalitet!

Hansbo Sport er særligt kendt for sine fænomenale dækkener, men derudover producerer mærket stortset alt til hest og stald, således at du kan finde alt du har brug for i hverdagen med hestene. Leder du efter noget specielt fra Hansbo Sport, som du ikke kan finde på vores webshop, kan mærkets øvrige varer bestilles efter aftale. Hansbo startede med de to stiftere Hans og Bo’s successrige produktion af dækkener, og mærket har siden udviklet sig til at sælge næsten alt til hest, stald og tilbehør som findes, hvilket mærket har opnået stor success ved.

Størrelser og forsendelsestider

Hansbo Sports dækkener er tilsvarende i størrelsen. Er du dog i tvivl om hvilken størrelse eller model du skal vælge, er du altid velkommen til at skrive eller ringe ind til os for vejledning. Hansbo Sport produkter sendes fra et lager vi samarbejder med. Derfor er leveringstiden på 4-5 hverdage.

 

 

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top