✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Shop dine julegaver hos ProHorse! Returretten gælder indtil 15. januar på julegaver!

Makebe gamacher

Gamacherne fra det italienske mærke Makebe er resultatet af en intelligent udvikling. Med sit gedigente design er Makebe gamacher udstyret med alle de essentielle funktioner, som et par kvalitets gamacher bør indebære, for at forebygge skader hos hesten. Heriblandt kan nævnes luftventilation, neopren foring som forhindrer gamachen i at gnave, samt quick-release lukninger som sørger for at gamachen hurtigt og nemt kan tages af. Endvidere produceres gamacherne også med lammeskind, som virker ekstra komfortabelt for hesten, og har en svedabsorberende effekt. Makebe gamacher er fremstillet i et design, som er stilrent og elegant. På bagsiden kan farveindsatsen udskiftes, således at man kan tilkøbe farveindsatser, som gør det muligt at sætte sit eget præg på gamachen. Konceptet er enkelt; Luksus gamacher til overkommelige priser. Har du spørgsmål til gamacherne, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Viser alle 5 resultater

 • Makebe Temple Gamacher bagben m. lammeskind
  Makebe Temple Gamacher bagben m. lammeskind
  Vælg muligheder

  Makebes åndbare Temple gamacher med lammeskind i kvalitetsmaterialer. Gamacherne har en central indsats, som giver mulighed for skifte mellem forskellige farvekombinationer. De forskellige indsatser kan tilkøbes. Quick release lukning.

  Tilbud
 • makebe temple tendon boots
  makebe temple tendon boots
  Vælg muligheder

  Makebes åndbare Temple gamacher i kvalitetsmaterialer. Gamacherne har en central indsats, som giver mulighed for skifte mellem forskellige farvekombinationer. De forskellige indsatser kan tilkøbes.

  Tilbud
 • gamacher makebe
  gamacher makebe
  Tilføj til kurv

  Udskiftelige farveindsatser til Makebe gamacher. Vælg mellem 11 forskelige farver.

 • makebe gamacher
  makebe gamacher
  Vælg muligheder

  Makebes åndbare Temple gamacher med lammeskind i kvalitetsmaterialer. Gamacherne har en central indsats, som giver mulighed for skifte mellem forskellige farvekombinationer. De forskellige indsatser kan tilkøbes.

  Tilbud
 • makebe gamacher
  makebe gamacher
  Vælg muligheder

  Makebes åndbare Tendon Boots i kvalitetsmaterialer. Gamacherne har en central indsats, som giver mulighed for skifte mellem forskellige farvekombinationer. De forskellige indsatser kan tilkøbes.

  Tilbud

Viser alle 5 resultater

Springgamacher i italiensk design

Makebe gamacher er fremstillet med alle de vigtigste funktioner for øje, hvor der særligt er lagt vægt på sikkerhed og komfort for hesten. Gamacherne er fremstillet i TPU som giver selve beskyttelsen til hestens ben. På indersiden er de foret med neopren, som virker blødt mod hestens ben, og forhindrer at gamacherne gnaver. Ligeledes er gamacherne udstyret med lufthuller, som skaber ventilation. Makebe gamacher har en indsats bagpå, som kan skiftes ud, og fås i en masse forskellige farver. På den måde kan man sætte sit eget præg på gamachernes design, og matche ens øvrige udstyr til sig selv eller hesten. Gamacherne har quick-release lukninger, som sørger for at man kan tage dem af nemt og hurtigt. De fås i sort og brun i to størrelser, M og L, som svarer til cob og large. Ud over sikkerhed og funktionalitet, er der også tænkt på hestens anatomi, idet selve gamachens udformning er lavet anatomisk efter hestens ben, så den sidder godt til.

Springgamacher med lammeskind

Makebe gamacher fås også med ægte lammeskind. Fordelen ved at vælge gamacherne med lammeskind er, at lammeskindet virker ekstra blødt mod hestens ben, og giver en forøget komfort. Lammet virker svedabsorberende, men det er vigtigt at vaske gamacherne en gang i mellem, for at opretholde denne ventilationsevne, og for at holde gamacherne pæne. Vi anbefaler at vaske lammeskindsgamacherne med en lammeskindssæbe i hånden, så det bliver så skånsomt som muligt. På den måde passer du bedst på lammet, og kan have glæde af gamacherne meget længe.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top