✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Shop dine julegaver hos ProHorse! Returretten gælder indtil 15. januar på julegaver!

Makebe jakker

Makebe jakker i høj kvalitet og gedigent design, som egner sig til brug i stalden og omkring heste. Når du finder en staldjakke, er det essentielt at den er produceret i et slidstærkt materiale, som er modstandsdygtigt overfor skidt, snavs, vind og vejr som jakken bliver udsat for i forbindelse med heste. Makebe producerer både almindelige overgangs ridejakker til de koldere dage, og regnjakker som er perfekte hvis man rider udendørs. Makebes produkter bærer alle præg af et stilfuldt italiensk design, og Makebe jakker er ingen undtagelse. Jakkerne er elegante, med fine logodetaljer, og er samtidigt yderst komfortable. Har du spørgsmål til vores udvalg, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Viser alle 5 resultater

 • Makebe Patrick Herre regn/vindstopper
  Makebe Patrick Herre regn/vindstopper
  Vælg muligheder
  Tilbud
 • Makebe Miuccia damer regn/vindstopper
  Makebe Miuccia damer regn/vindstopper
  Vælg muligheder
  Tilbud
 • Makebe Ladybird Vest
  Makebe Ladybird Vest
  Vælg muligheder
  Tilbud
 • Makebe Happy Rain Regnjakke
  Makebe Happy Rain Regnjakke
  Vælg muligheder

  Makebe Happy Rain regnjakke i sort.

 • Makebe Steve Softshell Jakke
  Makebe Steve Softshell Jakke
  Vælg muligheder

  Komfortabel og stilren softshell jakke til herrer i navyblå, med flotte logodetaljer.

Viser alle 5 resultater

Ridejakker til damer og herrer

Hvad end du blot færdes blandt heste, eller leder efter en god jakke til rideturen, så er der helt sikkert noget velegnet at finde fra Makebe. Mærket fremstiller både ridejakker til damer og herrer. Herunder regnjakker, softshelljakker og bomberjakker. Jakkerne bærer præg af italiensk minimalisme, og er stilrene i sit design. Jakkerne vil derfor også kunne benyttes til hverdag, da looket sagtens ville kunne passe sammen med et hverdags outfit.

Sommer ridejakker

De fleste af Makebes jakker er velegnet til sommer og overgangsmånederne. Det er altid rart at kunne tage en jakke på, som kan holde en tør og komfortabel. Som rytter er det essentielt at have en regnjakke, hvis man skal ride udendørs. Her er Makebes Happy Rain Regnjakke et godt bud, på en kvalitets regnjakke, som samtidig har et flot og feminint design.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top