✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Shop dine julegaver hos ProHorse! Returretten gælder indtil 15. januar på julegaver!

Makebe ridebukser

På ProHorse.dk finder du et udvalg af ridebukser fra italienske Makebe. Ridebukserne er designet i et stilrent og ekslusivt italiensk design, og er anerkendte for sit strækbare materiale som sikrer bevægelsesfrihed og komfort for rytteren. I vores udvalg finder du både modeller med knæskind- eller grip, samt fullgrip for et super greb i sadlen. Ridebukserne kommer ligeledes i mange forskellige flotte farver, således at ridebukserne nemt kan matches med det øvrige udstyr. Match blandt andet med de elegante Makebe poloshirts. Makebe arbejder hele tiden på at optimere og udvikle nye modeller, således at der findes et par bukser for enhver smag.
Har du spørgsmål til vores udvalg af Makebe ridebukser, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Viser alle 10 resultater

 • Makebe Penelope ridebukser, militærgrøn, str. 46
  Makebe Penelope ridebukser, militærgrøn, str. 46
  Vælg muligheder

  Makebe Penelope ridebukser med knægrip til spring, mellemhøj talje.

  Tilbud
 • Makebe Jessica ridebukser, Str. 44 IT, Blå.
  Makebe Jessica ridebukser, Str. 44 IT, Blå.
  Vælg muligheder
  Tilbud
 • Makebe Petra ridebukser, 46 IT, Militærgrøn
  Makebe Petra ridebukser, 46 IT, Militærgrøn
  Vælg muligheder

  Makebe Petra ridebukser med fullgrip og lommer bagpå. Ridebukserne er produceret i bomuld og teknisk strækbart materiale, som sikrer komfort samt bevægelsesfrihed. Navy str. 38 og 46 IT.

  Tilbud
 • Makebe Petra ridebukser, Str. 38 & 46 IT, Blå.
  Makebe Petra ridebukser, Str. 38 & 46 IT, Blå.
  Vælg muligheder

  Makebe Petra ridebukser med fullgrip og lommer bagpå. Ridebukserne er produceret i bomuld og teknisk strækbart materiale, som sikrer komfort samt bevægelsesfrihed. Navy str. 38 og 46 IT.

  Tilbud
 • Makebe Ralph Ridebukser Herre
  Makebe Ralph Ridebukser Herre
  Vælg muligheder

  Ralph herreridebukser med knægrip.

  Størrelserne er italienske, hvilket betyder at man skal vælge to størrelser større end normalt.

 • Makebe Penelope ridebukser
  Makebe Penelope ridebukser
  Vælg muligheder

  Makebe Penelope ridebukser med knægrip til spring, mellemhøj talje.

 • makebe ridebukser
  makebe ridebukser
  Vælg muligheder

  Komfortable og elegante Anna ridebukser til spring m. knægrip, samt lommer bagpå. Fremstillet i teknisk strækbart materiale, som sikrer komfort samt bevægelsesfrihed.

 • Makebe Petra ridebukser fullgrip
  Makebe Petra ridebukser fullgrip
  Vælg muligheder

  Makebe Petra ridebukser med fullgrip og lommer bagpå. Ridebukserne er produceret i bomuld og teknisk strækbart materiale, som sikrer komfort samt bevægelsesfrihed.

 • Makebe Charlotte Ridebukser Dressur
  Makebe Charlotte Ridebukser Dressur
  Vælg muligheder

  Makebe Charlotte ridebukser til dressur med fullgrip og høj talje. Fremstillet i teknisk strækbart materiale, som sikrer komfort og bevægelsesfrihed.

  Tilbud
 • Makebe Jessica ridebukser
  Makebe Jessica ridebukser
  Vælg muligheder

  Makebe Jessica ridebukser til spring med gel knægrip. Fremstillet i teknisk strækbart materiale, som sikrer komfort samt bevægelsesfrihed.

  Tilbud

Viser alle 10 resultater

Makebe ridebukser med grip

Majoriteten af Makebes ridebukser er designet med lækkert gelgrip. Modellerne er i 2020 fornyet med ny forbedret gelgrip, som giver et godt greb i sadlen. Ridebukserne kommer både i modeller med fullgrip og med knægrip, således at man kan vælge det som man føler sig mest komfortabel med at ride i. Makebes ridebukser er fremstillet i et lækkert stilrent design, og hver model kommer i en håndfuld flotte farver. Med et par Makebe ridebukser opnår du alle de vigtigste kvaliteter, et par ridebukser skal have. Ridebukserne er fleksible, i et lækkert semi-strækbart materiale. Bukserne har en god pasform, og bliver siddende hvor de skal under ridningen. De fås i forskellige modeller, som har forskellige designs. I udvalget finder du som sagt både modeller med fullgrip, knægrip og knæskind. Grippen er lavet i gel, og giver et super godt greb i sadlen.
Mens nogle modeller er lave i taljen, er andre højtaljede. Se blandt andet Penelope, som har en medium talje, og Charlotte, som er højtaljede. Det er meget individuelt hvad man foretrækker som rytter, og her har Makebe derfor designet noget til enhver rytters smag. Makebe ridebukser er lavet i en høj kvalitet, som kan holde til alt hvad ridebukser må udsættes for i forbindelse med heste. Bukserne fås i mange forskellige farver, og har et sofistikeret og stilrent design.

Makebe stævne ridebukser

De fleste modeller Makebe ridebukser kan fås i hvid, således at man kan benytte dem som stævnebukser. Stævne ridebukserne komplimenterer Makebes stævneskjorter og stævnejakker, så man nemt kan matche disse sammen, så de tilsammen udgør et helt stævnesæt.

Størrelsesguides og vaskeanvisninger

Makebe ridebukser kommer i italienske størrelser. Det vil sige at man skal vælge to størrelser større end normalt, for at få fat i den korrekte størrelse. Det anbefales at vaske ridebukserne med flydende sæbe, for at grippen holder længst muligt, fremfor vaskepulver. Følg endvidere vaskeanvisningerne som du finder inde i ridebukserne.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top