✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Shop dine julegaver hos ProHorse! Returretten gælder indtil 15. januar på julegaver!

Makebe stævnejakker

Makebe stævnejakker er kendetegnet ved sin effektivitet og raffinerede italienske design. Stævnejakkerne er resultatet på et intelligent design, kombineret med italiensk elegance. Jakkerne er yderst funktionsdygtige med sit “free movement system”, som giver bevægelsesfrihed omkring skulder og og ryg, hvilket særligt er en vigtig faktor inde for springdisciplinen. Dette system gør også jakken enormt komfortabel at have på. Jakkerne har et klassisk look, med en flot figursyning og pæne enkle logodetaljer. Stævnejakkerne fås i mange forskellige flotte farver, således at du kan matche jakken med resten af stævnesættet. Se også vores Makebe ridebukser og Makebe poloshirts, for et fuldendt stævnesæt. Har du spørgsmål til vores udvalg af Makebe stævnejakker, er du velkommen til at kontakte os.

Viser alle 5 resultater

 • Makebe Altea Premium Stævnejakke
  Makebe Altea Premium Stævnejakke
  Vælg muligheder

  Elegant Makebe stævnejakke i modellen Altea, i denne model med sølv piping, som giver stævnejakken et ekslusivt look. Jakken er udstyret med Makebes “Free Movement System”, som giver bevægelsesfrihed ved skulder og ryg området, således at rytteren føler sig komfortabel under ridningen.

  Tilbud
 • Makebe Tom Stævnejakke Herre
  Makebe Tom Stævnejakke Herre
  Vælg muligheder

  Elegant herrestævnejakke med “Free movement system”, som giver bevægelsesfrihed ved skulderområdet.

 • Flot Makebe Altea stævnejakke
  Flot Makebe Altea stævnejakke
  Vælg muligheder

  Makebe Altea stævnejakke med Makebes specielle “Free Movement System”, hvilket er et system lavet af elastiske materialer, som sikrer bevægelsesfrihed for rytteren og giver komfort.

  Jakken fås i italienske størrelser, hvilket betyder at man skal vælge to størrelser større end normalt.

 • Makebe Cindy Stævnejakke
  Makebe Cindy Stævnejakke
  Vælg muligheder

  Stævnejakke med Makebes specielle “Free Movement System”. Systemet er lavet af elastiske materialer, som giver rytteren bevægelsesfrihed i skulder/ryg området og sikrer komfort. Størrelserne er italienske, hvilket betyder at man skal vælge to størrelser større end normalt.

 • Makebe Tiffany Stævnejakke
  Makebe Tiffany Stævnejakke
  Vælg muligheder

  Makebe Tiffany stævnejakke. Elegant stævnejakke med fine detaljer. Udstyret med Makebes “Free movement system” som skaber mere bevægelsesfrihed omkring skuldrene.

  Størrelserne er italienske, hvilket betyder at man skal vælge to størrelser større end normalt.

Viser alle 5 resultater

Stævnejakker til dressur og spring

Makebe fremstiller et udvalg af lækre stævnejakker, som kommer i forskellige designs, samt et væld af flotte farver. Find både sorte, brune, røde, grå og blå stævnejakker. På den måde kan du nemt finde en jakke, som matcher resten af stævnesættet. I vores udvalg af Makebe stævnejakker, kan du nemt finde en jakke, som passer sammen med udvalget af udstyr på vores hjemmeside.

Når du skal afsted til stævne er det selvfølgelig vigtigt at finde noget flot udstyr, men det er også vigtigt at finde en jakke, som er komfortabel at have på under ridtet. Makebe har udviklet deres ”free movement system”, som giver en god fleksibilitet omkring skuldre og ryg. På den måde kan du frit bevæge dig, hvilket særligt er velegnet til springdisciplinen.

De italienske jakker, er designet med en god pasform, som giver et flot og feminint look. Endvidere kommer jakkerne i størrelser fra 36IT – 48IT. Derfor vil jakkerne kunne passe rigtig mange forskellige størrelser. At de kommer i italienske størrelser betyder, at man skal vælge to størrelser større end normalt. Makebe stævnejakker kommer både i almindelige korte modeller velegnet til spring, og til de lavere dressurklasser. Endvidere har mærket også fremstillet en smuk dressurkjole.

Stævnejakke med flotte detaljer

Det italienske mærke har designet sine jakker, men detaljen for øje. Makebe Altea Premium stævnejakke er designet med den flotteste diamantlignende piping på kraven, som giver et smukt ekslusivt look. Se også Makebe Cindy stævnejakke, er designet med ruskind på kraven, som også er super flatterende og ekslusivt. Jakkenerne er fremstillet i et lettere strækbart materiale, som giver en øget bevægelsesfrihed og komfort. På den måde kan du som rytter undgå at blive generet, og koncentrere dig om at præstere på stævnebanen.

Har du spørgsmål, eller ønsker vejledning i forbindelse med dit køb af stævnejakker fra Makebe, er du velkommen til at kontakte os.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top