Viser alle 8 resultater

Sadelunderlagene fra det tyske mærke Mattes, har i mange år været anerkendt for sin kvalitet, funktionalitet og holdbarhed. Mattes underlag er resultatet af intelligent og gennemarbejdet design, med øje for enhver detalje og hestens anatomi. Mattes er særligt kendt for sine lammeskindsunderlag, som har vist sig at have en suveræn effektivitet, idet lammeskindet trykabsorberer, samt ulden evner at absorbere 8 gange sin egen vægt i fugt, før det føles vådt. Sadelunderlagene er endvidere udviklet med “spine-free” system, hvilket sørger for at underlaget ikke lægger sig ned og presser på rygraden af hesten. Mattes underlag håndlaves, og specialfremstilles efter dine specifikke ønsker. Design dit eget underlag via vores online konfigurator, og vælg alt fra farve på pipings til placering af lammeskind.
Når du investerer i et Mattes underlag, kan du være sikker på at få et underlag som vil gavne din hest, og holde i mange år frem.

Islænderunderlag og sadelformede underlag

Mattes Lammeskindsunderlag Islænder model

Fra: 449,00 kr.
499,00 kr.

Januarudsalg

Mattes halfpad

849,00 kr.
599,00 kr.

Islænderunderlag og sadelformede underlag

Mattes sadelformet underlag med lammeskind

1.099,00 kr.
599,00 kr.
399,00 kr.

Islænderunderlag og sadelformede underlag

Mattes sadelformet underlag uden lammeskind

399,00 kr.

Mattes underlag med lammeskind

Det fantastiske Mattes underlag kan vælges med lammeskind, som er super fordelagtigt. Lammeskindet trykabsorberer således at hestens ryg skånes mest muligt. Endvidere virker lammet behageligt på hesten, og forhindrer friktion samt slidmærker på hesten. Derudover virker lammeskindet luftventilerende, og ulden kan absorbere sin egen vægt i fugt op til 8 gange, således at sved transporteres væk fra hestens ryg. Mattes underlag fremstilles med mærkets specielle ”spine-free” system som holder hesten rygsøjle fra fra lammeskindet.

Mattes design selv underlag

Når du investerer i et Mattes underlag vælger du selv designet fra top til bund. Du kan visuelt se hvordan dit Mattes underlag vil komme til at se ud, med vores online konfigurator.
Du starter med at vælge formen og størrelsen. Hertil skal det bemærkes, at Mattes underlag er lidt stort i størrelsen, hvorfor det kan anbefales at vælge en størrelse mindre end normalt, hvis din sadel normalt er på kanten mellem to størrelser underlag. Endvidere er det også muligt at ønske specialmål.
Efter du har valgt form og størrelse, vælger du farve på quilt eller velour, samt kantbånd. Herefter kan du vælge hvorledes du vil have lammeskind på dit underlag, samt placeringen på dette. Vi anbefaler at vælge lammeskindet som minimum på undersiden af underlaget i sadellejet. Lammeskindet kan vælges i et væld af farver. Tilføj derefter op til tre pipings, eller logo/skrift(efter aftale). Endvidere kan du vælge mattes korrektionssystem, således at du kan hæve/sænke efter behov. Dette kan især være fordelagtigt for unge heste, hvor muskulaturen udvikler og ændrer sig. Derudover er det muligt at vælge saddlefix, som holder sadlen sammen med underlaget. Mattes underlag bliver produceret i hånden på fabrikken, hvorfor leveringstiden kan være op til 5 uger.