Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

CreditCardLogos

Efteråret er ankommet! Shop alt til at gøre dig og din hest klar til efteråret her.

Mattes

Produkterne fra det tyske mærke Mattes er fremstillet af ægte lammeskind, af allerhøjeste kvalitet. Lammeskindet sikrer din hest optimal komfort både sommer og vinter. Produkterne sammensættes ud fra dine ønsker og behov – mulighederne er uendelige. Med vores online konfigurator kan du designe din egen unikke lammeskindsgjord eller sadelunderlag.

Se alt om Mattes gjorden her

Lammeskinds produkterne fra det tyske mærker Mattes, er af uovertruffen kvalitet, design, funktionalitet og holdbarhed. Denne kombination har gjort mærket til et af verdens førende kvalitetsbrands indenfor ridesporten. Det er netop de innovative sadelunderlag og pads, som mærket er anerkendt for. Mattes lammeskindsunderlag er fremstillet af den fineste lammeskind på markedet. Lammeskindet har længe været kendt for sine naturlige egenskaber. Uldens evne til at ventilere gør desuden, at lammeskind er perfekt både sommer og vinter. Ulden kan absorbere op til 8 gange sin vægt i fugt, før det føles vådt, og kan derfor anbefales at bruges direkte mod hesten. Lammeskindet er desuden stødabsoberende og har en unik evne til at eliminere friktion.

Viser 1–16 af 34 resultater

 • Tilføj til kurv
 • Mattes kort dressurgjord i læder med poly-flex membran og lammeskindsbetræk i højeste kvalitet. Gjorden fås i 4 forskellige modeller alt efter din hests krop. Du sammensætter selv farvekombinationen på din gjord – mulighederne er uendelige! Se mere nedenfor.
  Størrelsesguide

  Alle Mattes gjorde specialfremstilles i forhold til kundens ønsker.
  Under nuværende covid-19 omstændigheder, kan der forekomme leveringstid på helt op til 8 uger.

  Vælg muligheder
 • Mattes kort dressurgjord i quilt med poly-flex membran og lammeskindsbetræk i højeste kvalitet. Gjorden fås i 4 forskellige modeller alt efter din hests krop. Du sammensætter selv farvekombinationen på din gjord – mulighederne er uendelige! Se mere nedenfor.
  Størrelsesguide

  Alle Mattes gjorde specialfremstilles i forhold til kundens ønsker.
  Under nuværende covid-19 omstændigheder, kan der forekomme leveringstid på op til 8 uger.

  Vælg muligheder
 • Tilføj til kurv Design selv
 • Lammeovertræk til Mattes kort dressur gjord (slimline). Køb et ekstra lammeskind til din Mattes dressurgjord og pft dem op, så den får et nyt look.

  Alle Mattes produkterne specialfremstilles i forhold til kundens ønsker. Der kan derfor forekomme op til 8 ugers leveringstid, under nuværende covid-19 omstændigheder.

  Vælg muligheder
 • Mattes lammeovertræk der passer til kort dressurgjord. Husk at vælge samme størrelse og type som din gjord.

  Alle Mattes produkterne specialfremstilles i forhold til kundernes ønsker. Der kan derfor forekomme op til 8 ugers leveringstid, under nuværende covid-19 omstændigheder.

  Vælg muligheder
 • Tilføj til kurv Design selv
 • Mattes specialgjord i læder designet til mindre heste, som eksemeplvis islænderheste. Gjorden fås i en kort model (Str. 40-70 cm) og en lang model (Str. 90-110 cm).

  Alle Mattes gjorde specialfremstilles i forhold til kundens ønsker. Der kan derfor forekomme op til 5 ugers leveringstid.

  Vælg muligheder
 • Tilføj til kurv Design selv
 • Tilføj til kurv Design selv
 • Mattes specialgjord designet til mindre heste, som eksemeplvis islænderheste. Gjorden fås i en kort model (Str. 40-70 cm) og en lang model (Str. 90-110 cm).

  Alle Mattes gjorde specialfremstilles i forhold til kundens ønsker. Der kan derfor forekomme op til 5 ugers leveringstid

  Vælg muligheder
 • Tilføj til kurv Design selv
 • Design dit eget islænder lammeskindsunderlag med Mattes. Se også videoen nedenfor og kontakt os endelig, hvis du er i tvivl! Mattes produkter bliver specialfremstilles efter kundens ønsker, og der kan derfor forekomme en leveringstid op til 5 uger.

  Vælg muligheder
 • Lammeovertræk der passer til Mattes specialgjord til små heste (slim-line modellen)

  Alle Mattes gjorde specialfremstilles efter kundens ønsker. Der kan derfor forekomme op til 8 ugers leveringstid, under nuværende covid-19 omstændigheder.

  Vælg muligheder
 • Mattes Spring/kombi gjord i læder  med poly-flex membran. Gjorden er er udført i meget høj kvalitet og med et aftageligt lammeskindsovertræk, der runder sig om gjordens kanter, så sår og trykninger undgås. Gjorden specialdesignes i forhold til dine valg, så du får en gjord der er skræddersyet til dig og din hest.

  Da alle gjordene fra Mattes specialdesignes, kan der forekomme op til 5 ugers leveringstid.

  Vælg muligheder
 • Tilføj til kurv Design selv

Viser 1–16 af 34 resultater

Mattes rideudstyr

Som en af de mest erfarne i branchen, er Mattes anerkendt for sine innovative produkter. Mattes produkter er fremstillet med særligt øje for hestens anatomi, velvære samt kvalitet.
Mattes lammeskind er fremstillet af en krydsning af Merino. Ulden kan absorbere sved op til 8 gange sin egen vægt i fugt, hvorfor det har vist sig at være ekstra fordelagtigt at benytte direkte mod hestens krop. Endvidere skåner ulden hesten mod gnavesår og andre gener i gjordlejet, og/eller på ryggen, som kan have store konsekvenser og skabe ubehag hos hesten.

Mattes gjorde og sadelunderlag kommer til alle discipliner, hvorfor produkterne er anerkendt af alt fra westernryttere til islænderryttere. Gjordene fås i fire forskellige former, som vælges ud fra din hests kropsform, på den måde sikrer man, at gjorden altid ligger korrekt i hestens gjordleje, og hverken glider frem, tilbage eller gnaver.
Sammenkoblingen mellem at forsyne sin hest med god kvalitet, som har den rette indvirkning på hesten og muligheden for at designe sine varer selv, er det som har givet Mattes den store success.
Mattes sadelunderlag kommer ligeledes i mange forskellige varianter, og kan designes fra top til bund. Sadelunderlagene har vagt særlig stor interesse og anerkendelse for sin gode pasform, samt muligheden for at tilvælge lammeskind placeret på underlaget præcis hvor det ønskes.

Størrelsesguides og leveringstider

Det er vigtigt at finde den helt korrekte Mattes gjord. Dette indebærer både at gjorden skal vælges i den korrekte form af de fire forskellige designs gjordene kommer i. Derudover er det også vigtigt at gjorden har den korrekte længde. En gjord som ikke er lang nok, vil kunne resultere i mindre bevægelsesfrihed for hesten, samt at lammeskindet hurtigere vil blive slidt ned. For at finde den korrekte størrelse, henviser vi til størrelsesguiden som du finder på det enkelte produkt.
Ønsker du at få fremstillet et produkt med mål, som ikke passer med Mattes standard størrelser, kan disse også fremstilles efter specialmål efter aftale.
Mattes produkter specialfremstilles efter kundens ønsker, og derfor kan leveringstiden være helt op til 5 uger.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top