✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Shop dine julegaver hos ProHorse! Returretten gælder indtil 15. januar på julegaver!

Mink Horse

Det er både vigtigt og tilfredsstillende, at have det rigtige udstyr til hesten. Når Mink Horse udvikler rideudstyr tester de altid sine nye produkter sammen med en håndfuld professionelle samt udvalgte ryttere, fra de forskellige grene af ridesporten. Dette sikrer at produkterne ikke kun fremstår elegante og flotte med et lækkert design og mange detaljer, men også fungerer i praksis og udfylder de behov de er fremstillet til. Mink Horse’ sortiment dækker over super lækre og innovative hestedækkener, elegante og funktionelle sadelunderlag med eller uden memoryskum, bløde og smidige lædergrimer, lækre bandager, bandagepads og gamacher med memoryskum, ridebukser og meget, meget mere.

Viser 1–16 af 47 resultater

 • Mink Horse Equestrian Bell 2 Ridebukser m/power-grip, str. 44, sort
  Mink Horse Equestrian Bell 2 Ridebukser m/power-grip, str. 44, sort
  Vælg muligheder

  Equestrian Bell er en jodphur-ridebuks i et yderst behagligt, fleksibelt og blødt materiale i polyviscose og spandex. Bukserne har HD (high density) silikone-PowerGrip i smart mønster.
  Størrelsesguide

 • Mink Horse ShineOn Satin Grime
  Mink Horse ShineOn Satin Grime
  Vælg muligheder

  Lækker og slidstærk grime i satin og nylon, med blødt faux fur i nakkestykke, næserem og kindstykker.

  Tilbud
 • Ride hættetrøje med lynlås
  Ride hættetrøje med lynlås
  Vælg muligheder

  Firgursyet hættetrøje med lynlås, i åndbart, strækbart og vandafvisende materiale. Udstyret med to skrå lynlåskommer. Fremstillet i 100% polyester.

 • Satin sadelunderlag til hest
  Satin sadelunderlag til hest
  Vælg muligheder

  Flot og skinnende sadelunderlag i satin og svedabsorberende materiale på undersiden, med ekstra trykabsorbering i sadellejet for at skåne hestens ryg, samt silikone for at sørge for at sadlen ikke skrider.

 • Mink Horse “MmAir” dressurunderlag, hvid, 16″
  Mink Horse “MmAir” dressurunderlag, hvid, 16″
  Vælg muligheder

  Lækkert sadelunderlag i høj kvalitet med memory-skum i sadellejet, som trykabsorberer og skåner hestens ryg. Her i hvid med både gylden og silver piping.
  Størrelsesguide

 • Grønt sadelunderlag dreussr
  Grønt sadelunderlag dreussr
  Vælg muligheder

  Klassisk, elegant og højt funktionelt sadelunderlag med antiskrid, ventilation, quick-dry  og stødabsorptoion/trykfordeling samt memoryskum i sadellejet.
  Findes også i en non-memoryskum version – MmBrick, classic.

  Størrelsesguide

  Tilbud
 • Mink Horse Show-Off Ice Vinter Ridetights
  Mink Horse Show-Off Ice Vinter Ridetights
  Vælg muligheder

  Lækre sorte thermo ridetights med fullgrip i silikone. Fremstillet i super stretch softshell materiale, som er behageligt og vandafvisende, vindtæt og hurtigtørrende. Læs mere nedenfor.

  Størrelsesguide

 • Mink Horse Equestrian Bell 2 Ridebukser m. fuldskind
  Mink Horse Equestrian Bell 2 Ridebukser m. fuldskind
  Vælg muligheder
  • Jodhpur ridebuks med fuld skind
  • I super-soft 4-vejs stræk
  • Lang lynlås forneden i benet
  • Indvendige aftagelige fod-stropper
  • I sort i str 10Y-14Y & 34-52
  • Findes også i en version med power grip.


  Størrelsesguide

 • Mink Horse “Superior” stævnejakke
  Mink Horse “Superior” stævnejakke
  Vælg muligheder

  Elegant, sporty og ekstrem komfortabel stævne/jagt jakke i et ultra stretchy, åndbart og alligevel kraftigt 87% polyester/13% spandex, som giver maksimal bevægelsesfrihed og velvære.
  Størrelsesguide

 • Mink Horse Bandager kombination af fleece/elastik
  Mink Horse Bandager kombination af fleece/elastik
  Vælg muligheder

  Praktiske og lækre kombinerede bandager fremstillet af en luksus-fleece med høj fugttransporterende virkning og kraftig solid elastik.

 • Mink Horse MmErgo gamache m. memoryskum
  Mink Horse MmErgo gamache m. memoryskum
  Vælg muligheder

  Premium all-round gamache i slidstærkt japansk OK materiale, samt memoryskum for ekstra komfort og stødabsorbering. Sælges i par af to, og kan bruges på både for- og bagben.
  Størrelsesguide

 • Mink Horse Ridetight SHOW-OFF
  Mink Horse Ridetight SHOW-OFF
  Vælg muligheder

  Lækker velsiddende ride tight i strækbart materiale med “firming” effekt. Full seat silikone grip i logo-mønster på hele sidefladen og inderlår. Lomme på den ene side velegnet til mobiltelefon.
  Størrelsesguide

 • Mink Horse Airy ridehandske
  Mink Horse Airy ridehandske
  Vælg muligheder

  Mink Horse Airy ridehandske er en slidstærk og komfortabel ridehandske, fremstillet i et fleksibelt og åndbart materiale.

 • mink horse grime
  mink horse grime
  Vælg muligheder

  Stærk og holdbar nylon/fleece grime med trykfordeling og stød-absorption. Nakke-og næse-stykke er udstyret med memoryskum og foret med luksus fleece. Fås med gunmetal eller rosegold hardware.

 • Mink Horse MmBrick Classic sadelunderlag
  Mink Horse MmBrick Classic sadelunderlag
  Vælg muligheder

  Klassisk, elegant og højt funktionelt sadelunderlag med antiskrid, ventilation, quick-dry  og stødabsorptoion/trykfordeling.
  Findes også i en version med memoryskum – MmBrick Silverline.
  Størrelsesguide

 • Mink Horse MmBrick Silverline sadelunderlag
  Mink Horse MmBrick Silverline sadelunderlag
  Vælg muligheder

  Klassisk, elegant og højt funktionelt sadelunderlag med antiskrid, ventilation, quick-dry  og stødabsorptoion/trykfordeling samt memoryskum i sadellejet.
  Findes også i en non-memoryskum version – MmBrick, classic.

  Størrelsesguide

Viser 1–16 af 47 resultater

Mink Horse Ridetøj

Danske Mink Horse fremstiller et stort udvalg, af lækkert kvalitets ridetøj. Mink Horse ridetøj egner sig til mange forskellige formål. Mærket producerer blandt andet et stort udvalg af ridebukser. I sortimentet finder du både jodphur ridebukser, ridetights, vinter ridebukser og almindelige ridebukser med skind eller grip. Ridebukserne er særligt kendt for sin gode pasform, samt store udvalg af størrelser. Størrelserne spænder nemlig helt fra børnestørrelser til 5XL. I mærkets sortiment af ridetøj, finder du endvidere et udvalg af lækre bluser, som er fremstillet i et svedtransporterende materiale, således at de egner sig godt til brug under ridningen.

Mink Horse Rideudstyr

Ridetøj er ikke det eneste det danske mærke har specialiseret sig i. Mink Horse producerer nemlig også et udvalg af rideudstyr, som er anerkendt for både kvalitet og design. De stødabsorberende underlag med memoryskum, er noget af det som har vækket særlig stor interesse. Underlagene er både skridsikre, svedabsorberende har en god pasform, samt skåner hestens ryg med sit memoryskum i sadellejet. De populære sadelunderlag, fås i flere forskellige designs til både spring, dressur og i islændermodel. Ud over sadelunderlag finder du både gamacher, grimer, træktorve, skridtdækkener og meget mere fra Mink Horse, således at du kan finde alt, som du måtte have brug for som rytter og hest. Alt til en overkommelig pris, i den ypperste kvalitet.

Størrelsesguides

Inde på vores Mink Horse produkter finder du måleskemaer til de forskellige produkter. Er du i tvivl om størrelsen, er du velkommen til at ringe eller skrive ind til os for vejledning.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top