Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

CreditCardLogos

Mink Horse

Det er både vigtigt og tilfredsstillende, at have det rigtige udstyr til hesten.
Når Mink Horse udvikler rideudstyr, tester de altid sine nye produkter sammen med en håndfuld professionelle samt udvalgte ryttere, fra de forskellige grene af ridesporten.
Dette sikrer at produkterne ikke kun fremstår elegante og flotte med et lækkert design og mange detaljer, men også
fungerer i praksis og udfylder de behov de er fremstillet til. Mink Horse’ sortiment dækker over super lækre og innovative hestedækkener, elegante og funktionelle sadelunderlag med eller uden memoryskum, bløde og smidige lædergrimer, lækre  bandager, bandagepads og gamacher med memoryskum og meget, meget mere.

Viser 1–16 af 52 resultater

Viser 1–16 af 52 resultater

Mink Horse Ridetøj

Danske Mink Horse fremstiller et stort udvalg, af lækkert kvalitets ridetøj. Mink Horse ridetøj egner sig til mange forskellige formål. Mærket producerer blandt andet et stort udvalg af ridebukser. I sortimentet finder du både jodphur ridebukser, ridetights, vinter ridebukser og almindelige ridebukser med skind eller grip. Ridebukserne er særligt kendt for sin gode pasform, samt store udvalg af størrelser. Størrelserne spænder nemlig helt fra børnestørrelser til 5XL. I mærkets sortiment af ridetøj, finder du endvidere et udvalg af lækre bluser, som er fremstillet i et svedtransporterende materiale, således at de egner sig godt til brug under ridningen.

Mink Horse Rideudstyr

Ridetøj er ikke det eneste det danske mærke har specialiseret sig i. Mink Horse producerer nemlig også et udvalg af rideudstyr, som er anerkendt for både kvalitet og design. De stødabsorberende underlag med memoryskum, er noget af det som har vækket særlig stor interesse. Underlagene er både skridsikre, svedabsorberende har en god pasform, samt skåner hestens ryg med sit memoryskum i sadellejet. De populære sadelunderlag, fås i flere forskellige designs til både spring, dressur og i islændermodel. Ud over sadelunderlag finder du både gamacher, grimer, træktorve, skridtdækkener og meget mere fra Mink Horse, således at du kan finde alt, som du måtte have brug for som rytter og hest. Alt til en overkommelig pris, i den ypperste kvalitet.

Størrelsesguides

Inde på vores Mink Horse produkter finder du måleskemaer til de forskellige produkter. Er du i tvivl om størrelsen, er du velkommen til at ringe eller skrive ind til os for vejledning.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top