Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

CreditCardLogos

Efteråret er ankommet! Shop alt til at gøre dig og din hest klar til efteråret her.

Mink Horse

Det er både vigtigt og tilfredsstillende, at have det rigtige udstyr til hesten.
Når Mink Horse udvikler rideudstyr, tester de altid sine nye produkter sammen med en håndfuld professionelle samt udvalgte ryttere, fra de forskellige grene af ridesporten.
Dette sikrer at produkterne ikke kun fremstår elegante og flotte med et lækkert design og mange detaljer, men også
fungerer i praksis og udfylder de behov de er fremstillet til. Mink Horse’ sortiment dækker over super lækre og innovative hestedækkener, elegante og funktionelle sadelunderlag med eller uden memoryskum, bløde og smidige lædergrimer, lækre  bandager, bandagepads og gamacher med memoryskum og meget, meget mere.

Viser 1–16 af 50 resultater

 • Lækker velsiddende ride tight i strækbart materiale med “firming” effekt. Full seat silikone grip i logo-mønster på hele sidefladen og inderlår. Lomme på den ene side velegnet til mobiltelefon.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • Smarte ridestrømper fra Mink Horse med god støtte og pasform.

  Vælg muligheder
 • Luksus bandageunderlag fremstillet med stødabsorberende memory foam.

  Vælg farve og størrelse

  Vælg muligheder
 • Unikke ridebukser med powergrip, der er udformet i et eksotisk, orientalsk mønster.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • MmAir kvalitets sadelunderlag i antracit grå, med memoryskum i sadellejet, for ekstra trykabsorbering, som virker skånsomt for hestens ryg.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • Det ultimative sadelunderlag fremstillet med memoryskum i sadellejet, som sørger for konstant trykfordeling og stødabsorbering.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • Equestrian Bell er en jodphur-ridebuks i et yderst behagligt, fleksibelt og blødt materiale i polyviscose og spandex. Bukserne har HD (high density) silikone-PowerGrip i smart mønster.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • “MmAir” Sadelunderlag sort. Et underlag i højeste kvalitet, med memoryskum i sadellejet for ekstra trykabsorbering, som skåner hestens ryg. Underlaget har sølv piping.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • Stærk og holdbar nylon/fleece grime med trykfordeling og stød-absorption. Nakke-og næse-stykke er udstyret med memoryskum og foret med luksus fleece. Fås med gunmetal eller rosegold hardware.

  Vælg muligheder
 • Elegant stævneridebuks i robust og elastisk funktionsmateriale med holdbart Power Grip i High Density-kvalitet i form af mange små blade, der er strøet ud over hele sædet og indersiden af benene.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • Smart hut i lækkert  slankt design fremstillet i åndbart netmateriale.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • Lækkert sadelunderlag i absolut højeste kvalitet med memory-skum i sadellejet, der giver trykfordeling og stødabsorbering.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • Smarte og funktionelle ridetights til helårs brug med full grip.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • Virkelig lækker og slidstærk ridehandske med god pasform og stor bevægelsesfrihed.

  Vælg muligheder
 • Kvalitets sadelunderlag i mørkegrøn, med memoryskum i sadellejet for ekstra trykabsorbering som skåner hestens ryg.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • Kvalitets elastikbandager med velcrolukning, 4-pakning i smart stofpose.

  Vælg muligheder

Viser 1–16 af 50 resultater

Mink Horse Ridetøj

Danske Mink Horse fremstiller et stort udvalg, af lækkert kvalitets ridetøj. Mink Horse ridetøj egner sig til mange forskellige formål. Mærket producerer blandt andet et stort udvalg af ridebukser. I sortimentet finder du både jodphur ridebukser, ridetights, vinter ridebukser og almindelige ridebukser med skind eller grip. Ridebukserne er særligt kendt for sin gode pasform, samt store udvalg af størrelser. Størrelserne spænder nemlig helt fra børnestørrelser til 5XL. I mærkets sortiment af ridetøj, finder du endvidere et udvalg af lækre bluser, som er fremstillet i et svedtransporterende materiale, således at de egner sig godt til brug under ridningen.

Mink Horse Rideudstyr

Ridetøj er ikke det eneste det danske mærke har specialiseret sig i. Mink Horse producerer nemlig også et udvalg af rideudstyr, som er anerkendt for både kvalitet og design. De stødabsorberende underlag med memoryskum, er noget af det som har vækket særlig stor interesse. Underlagene er både skridsikre, svedabsorberende har en god pasform, samt skåner hestens ryg med sit memoryskum i sadellejet. De populære sadelunderlag, fås i flere forskellige designs til både spring, dressur og i islændermodel. Ud over sadelunderlag finder du både gamacher, grimer, træktorve, skridtdækkener og meget mere fra Mink Horse, således at du kan finde alt, som du måtte have brug for som rytter og hest. Alt til en overkommelig pris, i den ypperste kvalitet.

Størrelsesguides

Inde på vores Mink Horse produkter finder du måleskemaer til de forskellige produkter. Er du i tvivl om størrelsen, er du velkommen til at ringe eller skrive ind til os for vejledning.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top