Viser 1–12 af 23 resultater

I denne kategori finder du lækre Mountain Horse jakker til en hver anledning. Vi har alt fra sommerjakker, forår/efterårsjakker, overgangsjakker, oilskin og vinterjakker, stævne- og konkurrencejakker, klubjakker, samt letvægtsjakker og veste. Mange af jakkerne kommer med detaljer såsom tovejs lynlås til at justere, når du sidder på hesten, rideslidser der gør det muligt at beholde jakken på under ridningen, og justerbar talje for et klassisk ridelook. De fleste af jakkerne i denne kategori er åndbare, vindtætte, vandtætte eller vandafvisende. De er derfor ideelle til det skiftende danske vejr. Se vores udvalg af dame, herre, unisex og junior-modeller herunder. Har du spørgsmål til vores sortiment af Mountain Horse jakker, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe.

1.099,00 kr.
1.299,00 kr.
799,00 kr.
1.199,00 kr.
799,00 kr.
1.099,00 kr.
1.799,00 kr.
1.999,00 kr.
1.499,00 kr.
1.499,00 kr.
749,00 kr.
999,00 kr.

Mountain Horse jakker til enhver anledning!

De populære Mountain Horse Jakker er kendetegnet ved sine høje kvalitet, brede udvalg af designs, og mange nyttige funktioner. Jakkernes design er gennemtænkt ned til mindste detalje, for at opnå det formål de er beregnet til – nemlig omgangen med heste! Mountain Horse jakker fås både som sommer-, vinter-, overgangs og vindjakker. Endvidere fremstiller mærket også et udvalg af stævnejakker. Mountain Horse jakker fås til både herrer og kvinder i et bredt udvalg af størrelser.

Mountain Horse Vinterjakke

Mountain Horse jakker kommer i et stort udvalg er vinterjakker. Netop disse er noget som mærket særligt kendt for, samt har haft den største succes med. Jakkerne er super varme og komfortable, og fås både i korte og lange modeller, samt forskellige designs. En vinterdag i stalden kan føles meget lang, med for lidt tøj på, hvorfor det er essentielt at investere i en god vinter ridejakke. De lange Mountain Horse jakker er gode til at blive båret under de kolde timer i stalden eller på stævnepladsen, hvor de korte med fordel kan benyttes i sadlen. I udvalget finder du blandt andet jakker med reflekser, så du kan blive set i de mørke vintertimer, jakker med en stærk og holdbar lynlås, jakker med aftagelig hætte, og jakker som er vandtætte eller vandafvisende. Med disse funktioner er du parat til at gå vinteren i stalden i møde.

Størrelsesguide

Mountain Horse jakker kommer i et stort udvalg af størrelser som strækker sig fra XXS-XXXL. Således er det muligt at anskaffe sig en lækker ridejakke uanset hvilken størrelse man bruger. Mountain Horse jakker er en smule store i størrelsen. Det kan derfor anbefales at vælge en størrelse mindre end man normalt bruger, hvis man er på kanten mellem to størrelser normalt. Endvidere kan du tjekke størrelsesguiden som findes under hver enkel vare, således at du finder den helt korrekte størrelse.