Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

CreditCardLogos

Scharf

Scharf er et dansk brand der producerer rideudstyr i et funktionelt og gedigent design, hvor sikkerhed og komfort er i centrum. Mærket er særligt kendt for sine ridehjelme og innovative, biomekaniske gjorde. Scharf ridehjelme lever op til de gældende sikkerhedskrav, og er har de nyeste godkendelser i både Europa og USA. Scharf har en vision om at skabe et fuldendt og tidssvarende look, til den kvalitetsbevidste og kræsne rytter. Hjelmene fås i et væld af farver og med mange forskellige varianter. Du designer selv hjelmen, og der kan blandt andet vælges farver, tilføjes krystaller, glimmer og lak.
Scharf freedom gjorden er anerkendt for sin funktionalitet og indvirkning på hesten. Gjorden er delt op i flere dele således, at den arbejder sammen med de forskellige muskelgrupper. Således bliver ribbensmuskulaturen endvidere understøttet i begge sider, og til både de skrå og opadgående muskler.

Viser 1–16 af 71 resultater

Viser 1–16 af 71 resultater

Scharf Rideudstyr

Danske Scharf er kendetegnet ved sine innovative svar på rideudstyr. Det er vigtigt at forsyne sig selv og sin hest med udstyr som både er sikkert, og samtidig er flot og stilfuldt. Scharf rideudstyr findes både til hest og rytter i form af ridehjelme, gjorde, sadelunderlag og handsker.

Innovative gjorde

Din hest kan ikke fortælle dig, om dens udstyr sidder forkert. Derfor er det rytterens opgave at sørge for, at udstyret har den korrekte indvirkning, samt ikke er til gene for hesten. Den biomekaniske Scharf Freedom Gjord, er designet til at bevæge sig med hestens muskler, og vil derfor føles komfortabel for hesten. Gjorden kan fås med lammeskind, således at gnavesår undgås. Gjorden fås både som springgjord med og uden plade, military gjord, islændergjord, ponygjord, samt dressurgjord. Med en gjord fra Scharf giver du hesten de bedste forudsætninger for at kunne yde optimalt.

Sikre ridehjelme

Under ridningen er en af de højeste prioriterer rytterens sikkerhed. De populære Scharf ridehjelme er fremstillet i et gedigent og moderne design, og er udstyret med den nyeste godkendelse i både Danmark og USA. Således kan du være sikker på, at få en ridehjelm som både er sikker og stilren. Hjelmene fås i et kæmpe udvalg af farver og materialer, og sådan er det muligt at give sin hjelm sit helt eget personlige præg.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top