Viser 1–12 af 45 resultater

Weatherbeeta dækkener – kvalitet, komfort og design. Weatherbeeta dækkenerne er anerkendt for sin slidstyrke, åndbarhed og vandtæthed. Derfor kommer dækkenerne også med en 3 års garanti på sine funktioner. Weatherbeeta dækkener er innovative, og fås med en masse forskellige funktioner. Dækkenerne fås i forskellige prisklasser, således at alle kan være med, uden at gå på kompromis med kvalitet. Weatherbeeta dækkener fås både til sommer, vinter og overgangsmånederne, og kan suppleres med linere samt halsdækkener, så det er muligt at sammensætte dækkener, så de tilpasses hestens behov. Se de forskellige modeller nedenfor, eller kontakt os gerne ved spørgsmål.

825,00 kr.
Tilbud

Coolers og fleecedækkener

WeatherBeeta Fleece Cooler Standard Neck

400,00 kr.
749,00 kr.
1.799,00 kr.
999,00 kr.
Tilbud
499,00 kr.629,00 kr.
Tilbud
949,00 kr.
Tilbud
439,45 kr.
Tilbud

Weatherbeeta dækken

De fantastiske dækkener fra Weatherbeeta kommer i et væld af forskellige modeller, som har forskellige funktioner. De kommer endvidere i forskellige prisklasser, som afspejler dækkenets klasse. Weatherbeeta dækkener kommer typisk i både standard hals, aftagelig hals og fast hals. Der findes følgende forskellige serier: Comfitec Classic, Comfitec Essential, Comfitec Plus Dynamic, Comfitec Ultra Cozi, Ultra Tough, Premier Free, og Green-Tech og Therapy Tech.
Udover udedækkener fremstiller Weatherbeeta også lændedækkener, skridttæpper, coolers og insektdækkener. Disse kommer i mange forskellige varianter, materialer og farver.

Mærket har fremstillet dækkener, som matcher enhver hests behov, både i forhold til pasform, hvor nemt hesten ødelægger sit dækken, hvor nemt hesten smider sit dækken mv. Derfor er de inddelt i kategorierne ”Friendly”, ”Wrecker” og ”Houdini”.
Alle dækkenerne kommer med en garanti på 3 år, på vandtæthed og åndbarhed.
Modellerne fornyes typisk hver sæson, med ændringer og nye sæsonfarver.

Overblik over modeller:

For at danne sig et overblik over de forskellige modeller og deres detaljer, har vi lavet en kort opridsning af de forskellige serier.

Comfitec Classic:
Er designet med 600d, almindelige strop-lukninger, krydsgjorde og benstropper. Dette kommer både som regndækken, overgangsdækken(220g) og vinterdækken(360g). Denne model er den mest prisvenlige model, som samtidig er i rigtig god kvalitet. Dækkenet giver endvidere god plads til skuldrene.

Comfitec Essential:
Denne model har samme pasform som Classic modellen. Forskellen er dog her, at denne model har 1200d, og er derfor mere slidstærkt, og svært at ødelægge. Denne fås både med 0g, 50g, 220g og 360g. Såfremt man ønsker at bestille et regndækken, anbefaler vi at vælge det i 50g, da det absorberer kondensvand.

Comfitec Plus Dynamic:
Denne model har en pasform som egner sig godt til de lidt brede heste, som har tendens til at blive slidt på skuldrene af dækkenet. Denne giver nemlig ekstra god bevægelsesfrihed til skuldrene. Modellen har 1200d, wither-relief pad, altså memoryskum ved manken, som løfter dækkenet og forhindrer det i at slide på manen. Samtidig giver det en god komfort for hesten, da presset lettes. Plus Dynamic II dækkenet(den nye model), er liner-kompatibel, og Weatherbeeta linere kan derfor sættes i dette dækken. Modellen kommer både som regndækken, 100g, 220 og 360g. Endvidere fås det både med almindelig hals, aftagelig hals og fast hals. Som noget nyt kommer dækkenet også som high-neck, som er en blanding mellem standard hals og fast hals, idet den går lidt op over manken.

Comfitec Premier free:
Denne model er ligeledes god til heste som er lidt brede fortil, og har brug for ekstra plads til skulderen. Dækkenet er udstyret med wither relief pad, aftagelige og elastiske benstropper, dobbeltlukning på bringe, som sørger for at hesten ikke kan sidde fast i noget, eller ødelægge dækkenet. Denne model er ligeledes liner kompatibel. Modellen kommer i 0g, 100g, 220g og 360g. Premier Free er perfekt, til den som ønsker et dækkenet med alle de gode features, men til en lidt lavere pris end de andre luksus dækkener fra Weatherbeeta.

Comfitec Ultra Cozi:
Dette dækken er det mest luksuriøse dækken, af alle Weatherbeetas modeller. Dækkenet har hele 1680d, som gør det super stærkt. Endvidere er dækkenet udstyret med maveplade, som varmer og beskytter maven. I halsen er der indsat et fleecestykker, som virker komfortabtl for hesten, og varmer. Dækkenet har wither relief pad, som er et stykke memoryskum, der løfter dækkenet og forhindrer det i at slide på manen. Endvidere har det elastiske benstropper, og lukningerne ved bringe og hals er beskyttet med et velcrostykke på ydersiden, der sørger for at hesten ikke kan hænge fast i noget, eller ødelægge spænderne. Denne model er yderst justerbar på spænderne ved bringen, så det kan tilpasses den specifikke hest. Der kan fastsættes liner til denne model. Ultra Cozi kommer i 100g, 220g og 360g, med aftagelig hals.

Comfitec Ultra Tough:
Ultra Tough dækkenet har de præcis samme features som Ultra Cozi modellen, og er derfor også en del af luksus klassen. Forskellen er dog, at spænderne på bringen ikke er beskyttet med en dobbeltlukning. Endvidere har denne model ikke en maveplade.

Comfitec Green-Tech:
Weatherbeetas green-tech serie, er designet med bæredygtighed I fokus. Dækkenerne har 900d, og er fremstillet i genanvendte plasticflasker. Dækkenet har samme pasform som Classic og Essential modellerne, samt justerbare spænder og elastiske benstropper. Dækkenet fås i 50g, 220g og 360g.

Comfitec Therapy-Tech:
Therapy Tech serien kommer både som udedækkener, stalddækkener, coolers og lændedækkener, idet disse har en helt særlig funktion. De er nemlig designet med keramisk teknologi, som øger blodcirkulationen og hjælper hesten med at restituere. Dette kan for nogle heste også virke beroligende, og få dem til at slappe mere af under ridningen. Udedækkenerne har 1000d, som gør det slidstærkt. Dækkenet lukkes ved bringen, samt med krydsgjorde under maven. Dækkenet kommer i 50g, 220g og 360g.

Weatherbeeta dækken tilbud

I vores udvalg af Weatherbeeta dækkener har vi typisk altid dækkener på tilbud. Følg derfor med enten i denne kategori, eller vores tilbudskategori for at se de gode tilbud.

Vejledning og rådgivning

Er du i tvivl om hvilket dækken som passer bedst til din hest, og matcher dine behov, skal du ikke tøve med at kontakte os. Der kan nemlig være ret stor forskel på dækkenerne, og derfor er det vigtigt at man vælger den helt rigtige model. Weatherbeeta dækkener er tilsvarende i størrelsen. Dækkenerne bliver typisk sendt fra Weatherbeetas lager i England, og derfor kan der forventes ekstra leveringsdage.