✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

EQS EcoMIX GEOtekstiler

Høj kvalitet  farvet mix af geotekstiler, uden fiber. Samme høje kvalitet af nye materialer, men en mere økonomisk farvemix blanding.

Priser:
EQS-EcoMIX Coloured
Kr./kg:   6,50 eksl. moms

Se alt information nedenfor.

Kategorier: ,
  • EQS blandingen leveres presset i baller på ca. 70x100cm, pakket på paller som varierer mellem 800-1000 kg/palle.
  • Minimumkøb er 1 stk. hel palle.
  • Afhentning kan ske i Gilleleje, eller kan leveres. Gratis levering ved køb for over 10.000kr.

For yderligere spørgsmål kontakt info@prohorse.dk eller ring 31212984.

GEOtekstiler & fiber iblandes ridebanens toplag med 1-2,5kg/m2 afhængig af sandets kvalitet og anvendelse.
EQS Surface anvendes på internationale ridebaner i Europa og USA. Produkterne er funktions, holbarhedstestet og miljøtestet i mere end 25 år, og sikre dig en verdensklasse ridebane der holder i mange år.
EQS Surface GEOtekstiler & fiber kommer fra den absolut førende leverandør med mange års erfaring fra etablering af internationale ridebaner i Europa og USA, og vi har derfor mulighed for at tilbyde blandinger som passer til alle former for ridebaner og discipliner, herunder dressur og spring, men også disipliner som western, Islænder eller vædeløbsbaner og træningsspor.
Vi har sammensat en række speciel blandinger der lagerføres, og som passer til det danske marked og de lokalt tilgængelige sandtyper. Herudover kan vi altid sammensætte blandinger som tilpasses den enkelte kundes behov og ønsker.

Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Top