✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Spar 15% på alt insektbeskyttelse lige nu med koden “insekt15”. Find udvalget her.

eQuick Cooling gamacher

1.095.00 DKK

Ryd

eQuick cooling gamacher, som er ideelle til kold og varm behandling. Den kolde behandling er en af de mest effektive metoder til at forebygge og behandle skader og gener hos heste, som har en hård arbejdsbelastning.

eArtik cooling gamacherne er udstyret med tre velcrostropper, til at tilpasse gamacherne til alle heste.

Gamacherne er nemme at vaske; Fjern gelatine poserne, luk velcrostropperne og vask gamacherne på 30 grader i vaskemaskinen.

Gamacherne er ideelle til kold og varm behandling. Den kolde behandling er en af de mest effektive metoder til at forebygge og behandle skader og gener hos heste, som har en hård arbejdsbelastning. Den kolde behandling kan også blive en del af hverdags rutinen med hesten. Når en hest arbejder hårdt, kan benet hæve op, og med den kolde behandling kan man lukke blodkarene op og gendanne cirkulationen efter træningen.

Hvordan bruger man eArtik?

Put gelatineposerne i fryseren i mindst to timer. Når de skal tages i brug, put dem i lommerne i eArtik gamacherne. Normalt anbefaler eQuick at påføre gamacherne på hestens ben i 20 minutter, men det er altid en god ide at rådføre dig med en dyrlæge inden brug.

Du kan også bruge gamacherne til en varm behandling, eQuick anbefaler at rådføre sig med en dyrlæge inden brug.

Gelatineposerne er genanvendelige.

Vægt 0.5 kg
Størrelse

One-size

Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Top