✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Spar 15% på alt insektbeskyttelse lige nu med koden “insekt15”. Find udvalget her.

eQuick eLight gamacher forben

(1 kundeanmeldelse)

495.00 DKK

Ryd

eSchock eLight gamachen er lavet af materialer af høj kvalitet, pålidelighed og holdbarhed. Denne gamache er produceret i i neopren kombineret med lycra, to elastiske stropper samt dobbeltvelcro.

eSchock gamachen er lavet af materialer af høj kvalitet, pålidelighed og holdbarhed. eLight gamachen er produceret i i neopren kombineret med lycra. Forstærket TPU-skal, som er behandlet således at det ligner læder. Udstyret med to elastiske stropper og dobbelt velcro.			
Vægt 0.5 kg
Farve

Brun, Sort, Blå, Lyserød

Størrelse

Small/Pony, Medium/Cob, Large/Full

Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

1 review

  1. Jannie Haugaard (verificeret ejer)

    Gamagen er god, men servicen dårlig. Ventede 2-3 uger på gamagen, og bæev derfor lovet 15% rabat, men da gamagen endelig kom, var der trukket fuld pris for dem.

Add a review

*

Top