✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Spar 15% på alt insektbeskyttelse lige nu med koden “insekt15”. Find udvalget her.

eQuick eLight Glitter Gamacher bagben

449.00 DKK

Ryd

eSchock eLight gamachen er lavet i materialer af høj kvalitet, pålidelighed og holdbarhed. Gå ikke glip af chancen for at være unik, og tilføje et strejf af stil med glitterkollektionen. Denne gamache er produceret i neopren kombineret med lycra, elastisk strop samt velcro. 

eSchock gamachen er lavet i materialer af høj kvalitet, pålidelighed og holdbarhed. eLight gamachen er produceret i neopren kombineret med lycra. Forstærket TPU-skal, som er behandlet således at det ligner læder. Gå ikke glip af chancen for at være unik, og tilføje et strejf af stil med glitterkollektionen Udstyret med elastisk strop og velcro. 


			
Vægt 0.5 kg
Farve

Brun, Sort, Lyserød

Størrelse

Small/Pony, Medium/Cob, Large/Full

Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Top