✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Efteråret er her! Se alle vores varer til de koldere temperaturer her!

Freejump Hjulsporer

649.00 kr.

Freejump hjulsporer. Designet med et ergonomisk, fleksibelt yderstykke, som sikrer at sporen passer perfekt om rytterens fod. Sporeremme købes separat. Læs mere om sporerne nedenfor.

Innovative sporer fra Freejump, som er designet med et fleksibelt ydre stykke, som sikrer at sporen sidder perfekt omkring rytterens fod, og ikke generer. Dette revolutionerende design, som kombinerer det stive indre stykke med det fleksible ydre, gør det muligt at tilpasse sporen til rytterens eksakte fodbredde, mens sporens position og indvirkning på hesten forbliver korrekt.

Tekniske egenskaber: 

  • Fleksibel yderside, for et perfekt fit om rytterens fod.
  • Carbon fiber for lethed og stivhed, der sikrer præcisionen af ​​sporens justering, samt at sporen bliver siddende i korrekt position.
  • Inderside produceret i elastolan, som giver et godt greb om støvlen, således at sporen ikke glider frem og tilbage, samt slider på støvlen.
  • Vinklede og profilerede sporestropper, som sikrer stropperne en ergonomisk korrekt position om foden.

Solgt i par, onesize.

Vælg mellem farverne:
Sort/Sort, Sort/Blå og Sort/Rød.

 

Vægt 0.2 kg
Farve

Sort/Sort, Sort/Blå, Sort/Rød

Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Top