Handelsbetingelser

Når du handler hos Prohorse.dk, accepterer du samtidig vores handelsbetingelser.

Fragt

Vi leverer alle ordrer over 500 kr. fragtfrit

Nedenfor fremgår vores vejledende leveringstider:

Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Borstiq Farm, Scharf, eQuick og A Equipt, Freejump og Cowboy Magic afsendes med GLS eller Postnord  – leveringstid ca. 1-2 hverdage.

Produkter fra Mountain Horse og Makebe sendes fra fjernlager og leveringstiden er derfor 3-4 hverdage. 

Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager, og der kan derfor forventes en ekstra leveringstid på 4 hverdage, dvs. at den endelige leveringstid er ca. 4-6 hverdage.

Mattes produkter specialfremstilles efter kundens ønsker, derfor kan der være en leveringstid på op til 5 uger.

Fratelli Fabbri produceres i Italien, og alt efter om støvlen skal specialsyes, eller er en standard størrelse, kan leveringstiden være op til 4 uger.

ProHorse.dk anvender dropshipping. Det betyder, at du modtager produkter fra Mink Horse, Scharf og A Equipt direkte fra leverandørens lager. Bestiller du flere produkter fra flere forskellige producenter afsendes dine varer i visse tilfælde seperat, hvilket du vil blive informeret om. Du vil ikke blive opkrævet ekstra leveringsomkostninger ved separate leveringer.

Vi tager forbehold for prisfejl, udgåede varer og varer der er i restordre. ProHorse.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser, og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer, eller defekte varer.

Priser

Alle priser på ProHorse.dk er i danske kroner (DKK) og er inklusiv moms og alle afgifter, told mv.

Fortrydelsesret

Hvis du inden 30 dage efter modtagelsen af dine varer fortryder dit køb, har du mulighed for at returnere din vare i original og ubeskadiget emballage, sammen med en kopi af din faktura. Når du har returneret varerne, og vi har kontrolleret, at den lever op til betingelserne for fortrydelsesretten vil pengene blive refunderet.

Bemærk at der ikke er returret på specialfremstillede produkter.

Ønsker du at anvende fortrydelsesretten, skal du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Besked skal gives til via mail info@prohorse.dk eller vores returformular, som du finder her. I din besked skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du vil derefter få tilsendt en returlabel, idet vi betaler returfragten.

Du kan også returnere varen til os ved at nægte at modtage varen, når den leveres.

Julegaver købt på Prohorse.dk kan byttes eller returneres indtil den 7. januar.

Reklamationsret

Der gives reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde, kan påberåbe dig fejl og mangler ved produktet, som er opstået indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere indenfor rimelig tid, efter du har konstateret manglen.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt. Det betyder, at du ved brug af reklamationsretten i fohold til købet, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis du har reklamationer i forhold til varer købt hos Prohorse.dk, skal du udfylde returformularen.

Betaling

Betaling kan foretages med et Visakort, Mastercard, Maestro , Visa Elektron eller MobilePay. Beløbet trækkes først fra dit kort, når varen er afsendt.

Du kan også betale med ViaBill. Læs mere her.

Indsamling af personoplysninger (privatlivspolitik)

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn til dette, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

Firmaoplysninger:

Prohorse ApS
Hesselvej 69, 3660 Stenløse
CVR: 39194058
Tlf: 31 21 29 84
Email: info@prohorse.dk