Handelsbetingelser

Når du handler hos Prohorse.dk, accepterer du samtidig vores handelsbetingelser.

Fragt

Vi leverer alle ordrer over 500 kr fragtfrit

Nedenfor fremgår vores vejledende leveringstider:

Produkter fra Minkhorse afsendes med Post Danmark  – leveringstid ca. 3-5 hverdage. (post uden omdeling)

Produkter fra Nathalie Fashion og Scharf afsendes med Post Danmark, GLS eller DSV- leveringstid 2-3 hverdage.

Produkter fra Busse Reitsport leveres med Post Danmark eller GLS leveringstid på til 7-12 hverdage.

Mattes produkter specialfremstilles efter kundens ønsker, derfor kan der være en leveringstid på op til 5 uger.

Prohorse.dk anvender dropshipping. Det betyder, at du modtager produkter fra Mink Horse, Scharf og Nathalie Fashion direkte fra leverandørens lager. Bestiller du flere produkter fra flere forskellige producenter afsendes dine varer seprarat. Du vil ikke blive opkrævet ekstra leveringsomkostninger ved separate leveringer.

Vi tager forbehold for prisfejl, udgåede varer og varer der er i restordre. Prohorse.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer

Priser

Alle priser på Prohorse.dk er i danske kroner (DKK) og er inklusiv moms og alle afgifter, told mv.

Der tages forbehold for prisændringer, fejl og udsolgte varer.

Fortrydelsesret

Hvis du inden 14 dage efter modtagelsen fortryder dit køb, har du mulighed for at returnere din vare i original og ubeskadiget emballage sammen med en kopi af din faktura samt dine kontooplysninger. Når du har returneret varerne, og vi har kontrolleret, at den lever op til betingelserne for fortrydelsesretten, indsættes det fulde købsbeløb inklusiv porto på din konto.

Bemærk der ikke er returret på specialfremstillede produkter.

Ønsker du at anvende fortrydelsesretten, skal du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Besked skal gives til via mail info@prohorse.dk eller vores returformular, som du finder her. I din besked skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan også returnere varen til os ved at nægte at modtage varen, når den leveres.

Julegaver købt på Prohorse.dk kan byttes eller returneres indtil den 7. januar.

Reklamationsret

Der gives reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere indenfor rimelig tid, efter du har konstateret manglen.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt. Det betyder, at du ved brug af reklamationsretten i fohold til købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis du har reklamationer i forhold til varer købt hos Prohorse.dk, skal du udfylde returformularen.

Betaling

Betaling kan foretages med et Visakort, Mastercard, Maestro , Visa Elektron eller MobilePay. Beløbet trækkes først fra dit kort, når varen er afsendt.

Du kan også betale med ViaBill. Læs mere her.

Indsamling af personoplysninger (privatlivspolitik)

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn om det, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

Firmaoplysninger:

Prohorse ApS
Hostrups Have 54, 4. th
1954
CVR: 39194058
Tlf: 70 70 12 82
Email: info@prohorse.dk